[UA] Tapahtumat (Universal Analytics)

Tapahtumien avulla voit kerätä dataa sisältösi aikaansaamasta toiminnasta
Tässä artikkelissa käsitellään Universal Analytics ‑tapahtumia. Löydät vastaavia Google Analytics 4:ään liittyviä tietoja seuraavista linkeistä:
  • Jos haluat yleiskatsauksen tapahtumiin Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudessa, tutustu tähän artikkeliin.
  • Tietoa Google Analytics 4:n suositelluista tapahtumista on tässä artikkelissa.
  • Jos kaipaat tietoa Google Analytics 4:n automaattisesti kerättävistä tapahtumista, lue tämä artikkeli.

Universal Analyticsissa tapahtumilla tarkoitetaan sisältösi aikaansaamia käyttäjäinteraktioita. Niihin ei kuitenkaan lasketa sivun latauksia (katselukertoja). Lataukset, linkkien klikkaukset, lomakkeiden lähetykset ja videoiden toistot ovat esimerkkejä toiminnasta, jota voit analysoida tapahtumina.

Sisällys:

Tapahtumadatan raportointi

Jotta Tapahtumat-raporteissa voi näkyä dataa, sinun on lisättävä koodia sivustollesi tai sovellukseesi. Tutustu tapahtumaseurannan määrittämiseen.

Näin löydät Tapahtumat-raportit:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi
  3. Avaa Raportit.
  4. Valitse Käyttäytyminen > Tapahtumat.

Tapahtumien rakenne

Tapahtuma koostuu alla luetelluista osioista. Tapahtumaosuma sisältää kunkin osan arvon, ja nämä arvot näkyvät raporteissa.

• Kategoria
  • Toiminta
  • Tunniste (valinnainen, mutta suositeltu)
  • Arvo (valinnainen)

Voit esimerkiksi lisätä sivustollesi videon toistopainikkeen, jonka painaminen lähettää tapahtumaosuman ja seuraavat arvot:

• Kategoria: videot
  • Toiminta: toisto
  • Tunniste: lapsen ensimmäinen syntymäpäivä.

Kategoria

Kategorian avulla voit ryhmitellä objekteja, joita haluat analysoida. Voit käyttää samaa kategorianimeä toisiinsa liittyville käyttöliittymäelementeille, jotka haluat luokitella tiettyyn kategoriaan.

Oletetaan, että haluat seurata videon latauskertojen määrää. Voit käyttää näitä tietoja:

• Kategoria: videot
  • Toiminta: ladattu
  • Tunniste: Tuulen viemää.

Tässä tapauksessa raporteissasi näkyy vain yksi kategoria: videot. Lisäksi voit nähdä koontimittareita käyttäjien toiminnasta, joka liittyy yhden video-objektin kaikkiin elementteihin.

Todennäköisesti haluat kuitenkin seurata useampaa kuin yhtä objektia. Kannattaa siis ennen raportin luomista miettiä, miten haluat ryhmitellä raportin. Voit esimerkiksi seurata kaikkia Videot-pääkategoriaan kuuluvia elokuvia siten, että arvot kootaan kaikesta videon aikaansaamasta toiminnasta riippumatta siitä, mikä video on saanut käyttäjät aktivoitumaan.

Voit myös luoda erilliset kategoriat eri videotyypeille, eli voit luoda yhden kategorian elokuvavideoille ja toisen musiikkivideoille. Voit halutessasi luoda oman kategorian myös videolatauksille:

• Videot – elokuvat
  • Videot – musiikki
  • Lataukset.

Tässä tapauksessa näet raporteissasi kaikkien näiden kolmen kategorian yhteenlasketun tapahtumamäärän. Tapahtumia yhteensä ‑mittari kertoo tapahtumien kokonaismäärän kaikissa käyttämissäsi kategorioissa. Kaikkien videoiden yhdistettyjä mittareita ei voi kuitenkaan katsoa erillään Lataukset-kategoriasta, sillä tarkat tapahtumamittarit on koottu yhteen oman kategorian sisällä.

Tapahtumien objektimallia voi muokata vapaasti, mutta raportoinnin rakenne kannattaa suunnitella huolellisesti ennen kategorioiden nimeämistä. Jos aiot käyttää samaa kategorianimeä useille sijainneille, tee viittaukset kategorioihin huolellisesti. Jos esimerkiksi valitset videokategorian nimeksi "Video" ja myöhemmin käytät vahingossa monikkomuotoa "Videot", oletkin luonut kaksi erillistä kategoriaa. Jos haluat muuttaa sellaisen objektin kategorianimeä, joka on jo tallennettu toisella kategorianimellä, alkuperäisestä kategoriasta kerättyä dataa ei käsitellä uudelleen. Tällöin saman verkkosivuelementin mittarit löytyvät kahdesta eri kategoriasta raportoinnin käyttöliittymässä.

Toiminta

Toimintaparametria käytetään yleensä sellaisen tapahtuma- tai interaktiotyypin nimeämiseen, jota halutaan mitata tietyn verkko-objektin osalta. Parametrin avulla voit esimerkiksi seurata yhdessä Videot-kategoriassa useita tapahtumia, kuten seuraavia:

• videon latauksen päättymisaika
  • toistopainikkeen klikkaukset
  • pysäytyspainikkeen klikkaukset
  • taukopainikkeen klikkaukset.

Voit itse valita toiminnalle nimen samalla tavalla kuin kategorioissa. Huomioi kuitenkin seuraavat tärkeät seikat tapahtumatoiminnan käytöstä raporteissa:

• Kaikki toiminnat esitetään erillisinä, ilman yläkategorioita. Raporttien tapahtumadata on siis helppo segmentoida.
  • Jokaisella tapahtumalla on yksilöllinen toiminnan nimi. Samoja toiminnan nimiä voi käyttää useissa kategorioissa, mutta se saattaa vaikuttaa yksittäisten tapahtumien laskentatapaan. Tutustu alla oleviin ehdotuksiin ja kokonaismäärää koskeviin tietoihin.

Tunniste

Tunnisteilla saat lisätietoja analysoitavista tapahtumista, kuten videoihin sisältyvistä elokuvien nimistä tai ladattujen tiedostojen nimistä.

• Kategoria: lataukset
  • Toiminta: PDF
  • Tunniste: /myyntiLomake/tilausLomake1.pdf

Luomasi tunnisteet kootaan raporttiin kategorioiden ja toiminnan tavoin. Tunnisteilla voit luoda raporttiin uuden ulottuvuuden, johon kootaan tietoja käyttäjän interaktioista sivun objektien kanssa. Oletetaan, että sivulla on viisi upotettua videota, joita haluat analysoida. Kaikissa videosoittimissa voidaan käyttää Video-kategoriaa ja Toisto-toimintaa. Jokaiselle soittimelle voidaan lisätä myös oma tunniste (esimerkiksi elokuvan nimi), jotta ne näkyvät erillisinä elementteinä raportissa.

• Kategoria: videot, Toiminta: toisto, Tunniste: Tuulen viemää
  • Kategoria: videot, Toiminta: toisto, Tunniste: Huckleberry Finnin seikkailut

Voit itse valita tunnisteiden nimet samalla tavalla kuin kategorioissa ja toiminnassa. Huomioi kuitenkin seuraavat tärkeät seikat tapahtumatoiminnan käytöstä raporteissa:

• Kaikki tunnisteet esitetään erillisinä, ilman yläkategorioita ja toimintaa. Raporttien tapahtumadata on siis helppo segmentoida.
  • Jokaisella tapahtumalla on yksilöllinen tunnisteen nimi. Samoja tunnisteen nimiä voidaan käyttää useissa kategorioissa, mutta se saattaa vaikuttaa yksittäisten tapahtumien laskentatapaan. Tutustu alla oleviin ehdotuksiin ja kokonaismäärää koskeviin tietoihin.

Toimintaa ja tunnisteita koskevat parhaat käytännöt

Saat parhaan mahdollisen hyödyn raporteista, kun otat huomioon seuraavat ehdotukset:

• Toiminnan nimien on oltava osuvia raporttidatan kannalta. Tapahtumaseuranta yhdistää kahteen eri kategoriaan kuuluvan samannimisen toiminnan mittarit keskenään. Jos esimerkiksi Videot‑ ja Lataukset-kategorioissa on toiminta nimeltä "Klikkaus", toimintaraportin Klikkaus-kohdassa näkyy kaikki siihen yhdistetyt aktivoitumiset. Seuraavalla raporttitasolla voit katsoa klikkausten yksityiskohtia kategorioittain. Jos et käytä Klikkaus-toimintoa loogisesti koko tapahtumaseurannassa, kyseisen segmentin hyödyllisyys ei tule esiin raporteissa. Jos aiot käyttää tapahtumaseurantaa laajasti koko verkkosivustollasi, tapahtumien nimet kannattaa valita siten, että ne ovat osuvia myös datakategorioiden kannalta. Voit esimerkiksi käyttää Klikkaus-nimeä vain gadgetien yhteydessä ja Toisto‑, Tauko‑ ja Pysäytys-nimiä videosoittimen yhteydessä.
  • Hyödynnä nimiä myös käyttäjädatan kokoamisessa tai erittelyssä. Voit esimerkiksi käyttää Toisto-sanaa toiminnan nimenä kaikille verkkosivustosi videoille, jotka kuuluvat Videot-kategoriaan. Tässä tapauksessa toimintaraportissa näkyy "Toistoista" koottu tapahtumadata. Voit myös vertailla tätä tapahtumaa muihin Videot-kategorian tapahtumiin (esim. Keskeytys ja Pysäytys).

Oletetaan kuitenkin, että haluat käyttää raporteissasi yhtä videokategoriaa mutta haluat saada joitakin tietoja kahdesta eri videosoitinkäyttöliittymästä. Toiminnan nimen avulla soitinkäyttöliittymät erottuvat toisistaan ilman erillisen videokategorian luomista. Näin kaksi videosoitinta pysyvät erillään raportissa, mutta saat silti koontidatan kaikista verkkosivustosi videoista.

Kategoria: "Videot"; Toiminta: "Toisto – Mac Chrome"
    Kategoria: "Videot"; Toiminta: "Toisto –Windows Chrome"
  • Toiminta ei aina tarkoita "toimintaa". Toiminnaksi voi lisätä myös merkkijonon. Joskus tapahtuman tai toiminnon nimen käyttö ei ole järkevää. Tällöin elementtien analysoinnissa voidaan hyödyntää toimintoparametreja. Jos haluat analysoida esimerkiksi sivun latauksia, voit käyttää dokumentin tiedostotyyppiä lataustapahtuman toimintoparametrina. Tässä tapauksessa Lataukset-kategorian raportit jaotellaan tiedostotyypin (pdf, doc, xls) perusteella.
  • Yksilöidyt toiminnot lisätään yksilöityihin tapahtumiin. Kun käyttäjällä on aktivoituminen, joka kohdistuu toimintonimeen liitettyyn objektiin, ensimmäinen aktivoituminen tallennetaan yhdeksi yksilöidyksi tapahtumaksi kyseisellä toimintonimellä. Muita vuorovaikutuksia, jotka käynnistävät saman toiminnon samassa istunnossa ei huomioida kyseisen toiminnon yksilöityjen tapahtumien laskennassa. Näin käy myös silloin, kun käyttäjä poistuu tästä ensimmäisestä objektista ja aktivoituu toisesta objektista, joka on liitetty samaan toimintonimeen.

Tämä näkyy raporteissa kahdella tavalla. Oletetaan, että käyttäjä käyttää Toisto-toimintoa kahdesta erillisestä videosoittimesta, jotka on liitetty erillisiin kategorioihin. Toisto-toiminnon parhaiden toimintojen raportissa näkyy yksi yksilöity tapahtuma, vaikka käyttäjä on käyttänyt kahta erillistä videosoitinta. Lisäksi kummankin luokan Toiminto-raportissa näkyy vain yksi yksilöity toiminto, sillä luokka-toiminto-parissa on suoritettu vain yksi tapahtuma. Tutustu myös kokonaismäärää koskeviin tietoihin.

Arvo

Arvo‑osa on kokonaisluku, jonka avulla sivuobjektille määritetään numeerinen arvo. Voit esimerkiksi merkitä soittimen latausajan sekunteina tai käynnistää rahallisen arvon, kun ennalta määritetty toistomäärä saavutetaan videosoittimessa.

Kategoria: videot, Toiminto: videon latausaika, Tunniste: Tuulen viemää, Arvo: latausAika

Arvo tulkitaan numerona, ja raportti lisää kokonaisarvot tapahtumien lukumäärän perusteella (katso alempana oleva Kokonaismäärät-kohta). Raportti määrittää luokalle myös keskimääräisen arvon. Yllä olevassa esimerkissä Videon latausaika ‑toiminto käynnistää tapahtuman, kun videon lataus on päättynyt. Tunnisteena käytetään videon nimeä, ja kullekin videon lataukselle lasketaan latausaika. Tämän jälkeen voit määrittää keskimääräisen latausajan kaikille Video-luokan Videon latausaika ‑toiminnoille. Oletetaan, että verkkosivustossasi on viisi erillistä videota, joiden latausajat ovat seuraavat:

• 10
  • 25
  • 8
  • 5
  • 5
Raporteissa tiedot on ilmoitettu alla kerrotulla tavalla. Esimerkissä latausaika on sekunteina:
  • Istunnot, joihin liittyy tapahtumia: 5
  • Arvo: 53
  • Keskimääräinen arvo: 10,6

Negatiiviset luvut eivät kelpaa.

Muut kuin interaktiotapahtumat

Muilla kuin interaktiotapahtumilla tarkoitetaan valinnaisia loogisia parametreja, jotka voidaan siirtää tapahtumaosuman lähettävään menetelmään. Tämän parametrin avulla voit määritellä, miten haluat laskea välittömän poistumisen prosenteissa sivustosi sivuille, joilla käytetään tapahtumaseurantaa. Oletetaan, että etusivullesi on upotettu video. Haluat varmasti tietää etusivusi välittömän poistumisen prosentteina. Mutta miten se kannattaa määrittää? Onko kävijän vuorovaikutus etusivun videon kanssa mielestäsi tärkeä merkki sitoutumisesta? Jos näin on, videon vuorovaikutus kannattaa huomioida välittömän poistumisprosentin laskennassa. Tällöin istuntoja, jotka sisältävät etusivun ja videon klikkauksen ei lasketa välittömiksi poistumisiksi. Etusivun välitön poistumisprosentti voidaan laskea myös tarkemmin, jos haluat saada selville niiden istuntojen prosenttiosuuden, jotka sisältävät pelkän etusivun. Tällöin videon klikkauksia ei huomioida. Tässä tapauksessa kaikenlainen vuorovaikutus videon kanssa kannattaa jättää pois välittömän poistumisprosentin laskennasta.

Tällaisissa tapauksissa kannattaa hyödyntä muun kuin vuorovaikutuksen parametreja. Muista, että välittömällä poistumisella tarkoitetaan istuntoa, joka sisältää vain yhden vuorovaikutusosuman. Oletusarvoisesti tapahtumaosuma katsotaan vuorovaikutusosumaksi, mikä tarkoittaa sitä, että se huomioidaan välittömän poistumisprosentin laskennassa. Jos arvoksi asetetaan TRUE (tosi), tapahtumaosuman tyyppiä ei pidetä vuorovaikutusosumana. Voit hyödyntää tätä välittömän poistumisprosentin laskennan määrityksessä tapahtumia sisältävillä sivuilla. Jos arvoksi valitaan "true" (tosi), niin istunto, joka sisältää yhden muihin kuin aktivoitumistapahtumiin liitetyn sivun, lasketaan välittömäksi poistumiseksi. Näin tapahtuu, vaikka kävijä käynnistäisi tapahtuman istunnon aikana. Jos tämä asetus ei ole käytössä, yhden sivun istuntoa, joka sisältää tapahtumamittauksen, ei lasketa välittömäksi poistumiseksi, jos kävijä käynnistää tapahtuman saman istunnon aikana.

Kokonaismäärä

Tapahtumaseurannassa jokainen interaktio, johon on liitetty seurattava verkkosivuobjekti, lasketaan ja liitetään käyttäjän istuntoon. Raporttien Tapahtumia yhteensä ‑kohtaan lasketaan seurattavan verkkosivuobjektin aikaansaamien aktivoitumisten kokonaismäärä.

Jos esimerkiksi sama käyttäjä klikkaa videon samaa painiketta viisi kertaa, videon tapahtumien kokonaismäärä on viisi ja yksilöityjä tapahtumia on yksi.

Alla olevassa taulukossa kerrotaan, miten tiedot on koottu raportoinnin käyttöliittymään tietyn tapahtumaluokan osalta. Tässä esimerkissä kategorian nimi poimitaan kahdesta erillisestä videosoittimesta, joilla on omat erilliset tunnisteensa. Kummassakin videosoittimessa on Toisto‑ ja Pysäytys-toiminnot videosoittimen Flash-käyttöliittymässä ohjelmoidulla tavalla.

Videot-kategorian tapahtuma-analyysi

Toiminta Tunniste: Tuulen viemää Tunniste: Mr. Smith lähtee Washingtoniin Yhteensä
Toista

22 klikkausta /

10 istuntoa, joissa on tapahtuma

7 klikkausta /

5 istuntoa, joissa on tapahtuma

Yhteensä 29 tapahtumaa ja

15 yksilöityä Toisto-tapahtumaa

Keskeytä

3 klikkausta /

2 istuntoa, joissa on tapahtuma

16 klikkausta /

8 istuntoa, joissa on tapahtuma

Yhteensä 19 tapahtumaa ja

10 yksilöityä Keskeytys-tapahtumaa

Pysäytä

2 klikkausta /

2 istuntoa, joissa on tapahtuma

4 klikkausta /

3 istuntoa, joissa on tapahtuma

Yhteensä 6 tapahtumaa ja

5 yksilöityä Pysäytys-tapahtumaa

Yhteensä

Yhteensä 27 tapahtumaa ja

14 yksilöityä Tuulen viemää ‑tapahtumaa

Yhteensä 27 tapahtumaa ja

16 yksilöityä Mr Smith ‑tapahtumaa

Yhteensä 54 tapahtumaa ja

30 yksilöityä tapahtumaa Videot-luokassa

Tapahtumasta lasketaan istunto, johon sisältyy tapahtuma vain, jos tapahtuma oli istunnon ensimmäinen tapahtuma. Vaikka sinulla olisi yksilölliset arvot jokaiselle tapahtumakategorialle, toiminnolle ja tunnisteelle, yksilöityjen tapahtumien määrä ei välttämättä ole sama kuin tapahtuman sisältävien istuntojen määrä.

Käyttöönotossa huomioitavaa

Huomioi seuraavat asiat tapahtumaseurannan käyttöönotossa.

Välittömän poistumisprosentin vaikutus

Yleensä välittömällä poistumisella tarkoitetaan sivuston yhden sivun istuntoa. Analyticsissa välitön poistuminen tarkoittaa istuntoa, joka käynnistää ainoastaan yhden GIF-pyynnön. Käyttäjä voi esimerkiksi saapua verkkosivustosi yksittäiselle sivulle ja poistua sivulta käynnistämättä muita pyyntöjä Analytics-palvelimelle kyseisen istunnon aikana. Kun otat tapahtumaseurannan käyttöön sivustollasi, välitön poistuminen prosenteissa saattaa muuttua sivuilla, joilla tapahtumaseuranta on otettu käyttöön. Tämä johtuu siitä, että tapahtumaseuranta luokitellaan interaktiopyynnöksi sivun seurannan tavoin.

Oletetaan, että videosoittimen sisältävän sivusi välitön poistuminen prosenteissa on poikkeuksellisen korkea eikä tapahtumaseuranta ole käytössä kyseisellä sivulla. Jos otat videosoittimen tapahtumaseurannan käyttöön myöhemmin, kyseisen sivun välitön poistuminen prosenteissa saattaa laskea, sillä Analytics tallentaa soittimen aikaansaaman toiminnan ja lähettää sen palvelimeen ylimääräisenä GIF-pyyntönä. Sivulta poistuu edelleen saman verran kävijöitä, jotka eivät katsele muita sivuston sivuja. Heidän videosoittimeen liittyvä toimintansa käynnistää kuitenkin tapahtumaseurantakutsuja, joten näitä käyntejä ei lasketa välittömiksi poistumisiksi.

Tällöin tapahtumaseurantaa käyttävien sivujen välitön poistuminen tarkoittaa yhden sivun istuntoa, joka ei sisällä seurattaviin tapahtumiin liittyviä aktivoitumisia.

Muistathan, että jos käytät automaattisesti sivun lataamisen yhteydessä suoritettavaa tapahtumaseurantaa, sivun välitön poistuminen prosenteissa on nolla.

Istuntokohtaisten tapahtumien rajoitukset

ga.js

10 ensimmäistä Analyticsiin lähetettyä tapahtumaosumaa käsitellään välittömästi. Tämän jälkeen käsittelynopeutta rajoitetaan yhteen tapahtumaosumaan sekunnissa. Yhtä istuntoa kohden käsitellään korkeintaan 500 osumaa.

analytics.js ja gtag.js

20 ensimmäistä Analyticsiin lähetettyä tapahtumaosumaa käsitellään välittömästi. Tämän jälkeen käsittelynopeutta rajoitetaan kahteen tapahtumaosumaan sekunnissa. Yhtä istuntoa kohden käsitellään korkeintaan 500 osumaa. Tämä rajoitus koskee kaikkia osumia paitsi verkkokaupan tuote‑ ja tapahtumaosumia.

Jos haluat pitää osumien määrän istuntorajoitusten mukaisena

• videota ei kannata ohjelmoida siten, että se lähettää tapahtuman jokaisesta toistetusta sekunnista tai muista usein toistuvista tapahtumatriggereistä
  • hiiren liikkeitä ei kannata seurata liian tarkasti
  • kannattaa välttää aikaviivemekanismeja, jotka kasvattavat tapahtumien määrää huomattavasti.

Tapahtumien käyttöönoton parhaat käytännöt

Tapahtumaseurannan malli on helposti muunneltavissa, ja sillä voi seurata monipuolisesti myös muitakin tapahtumia kuin tavallisia käyttäjän toiminnan perusteella käynnistyviä tapahtumia. Voit suunnitella seurannan juuri omien tarpeidesi mukaan. Jotta tapahtumaseurantaraporteista olisi mahdollisimman paljon hyötyä, raportit kannattaa suunnitella huolellisesti yhteistyössä raporttien käyttäjien kanssa.

• Suunnittele etukäteen, minkä elementtien dataa haluat seurata. Vaikka seuraisit aluksi vain yhtä sivustosi objektia, kokonaiskäsitys kaikista myöhemmin seurattavista objekteista tai tapahtumista auttaa luomaan raportille rakenteen, jota on helppo skaalata, kun analysoitavien tapahtumien ja tapahtumatyyppien määrä kasvaa.
  • Pyydä raportin käyttäjiltä apua tapahtumaseurantaraporttien suunnitteluun. Kun tiedät jo etukäteen, millainen lopullisen raportin pitäisi olla, tapahtumaseurannan jäsentäminen on helpompaa. Jos raportista halutaan nähdä vain videokäyttöliittymään liittyvä aktivoituminen, kategoriarakenne on luotava eri tavalla kuin silloin, jos raportissa halutaan seurata muita Flash-käyttöliittymäelementtejä, kuten valikoita, upotettuja gadgeteja tai latausaikoja. Tapahtumamittauksen erilaisista seurantamahdollisuuksista kannattaa kertoa raporttien käyttäjille, jotta tapahtumaseurannasta saadaan paras mahdollinen hyöty. Raportin käyttäjät saattavat haluta seurata käyttäjätoimintaa Flash-videokäyttöliittymässä, mutta heitä saattaa kiinnostaa myös videon latausajan viiveseuranta. Raportin käyttäjiltä saatujen tietojen avulla voit valita tapahtumapyynnöille kuvaavat nimet.
  • Nimeä kohteet johdonmukaisesti ja selkeästi. Kaikki tapahtumamittauksen käyttöönoton yhteydessä valitsemasi kategorioiden, toimintojen ja tunnisteiden nimet näkyvät myös raportoinnin käyttöliittymässä. Lisäksi kategoria–toiminto-paria käsitellään raporttitilastoissa yksilöllisenä elementtinä, joten kaikkien samaan kategoriaan kuuluvien objektien laskentatavat kannattaa päättää etukäteen.

Tapahtumat ja tapahtumatavoitteet

Tapahtuma on sivustollasi tai sovelluksessasi tapahtuva käyttäjän aktivoituminen, jonka olet määritellyt itse ja josta keräät dataa muokkaamalla tagikoodiasi tässä artikkelissa olevia ohjeita seuraamalla.

Tapahtumatavoite on määrittelemäsi tavoite, jonka täyttyminen tarkoittaa konversion toteutumista.

Muistathan, että sinun on lisättävä sivustolle tai sovellukseen tapahtumaseurantakoodi, jotta Tapahtumat-raporteissa voi näkyä dataa. Tutustu tapahtumamittauksen käyttöönottoon.