Feil attribusjon for inngangssider

Det kan se ut til at en inngangsside tilknyttes til trinn 1 i en trakt ved en feiltakelse via Traktvisualisering-rapporten når brukeren faktisk ankom trakten i et annet trinn. For eksempel:

Mål- og trakttrinnene dine er som følger:

• Trinn 1: /side1.html
  • Trinn 2: /side2.html
  • Nettadresse for mål: /mål.html

Brukeren navigerer gjennom sidene på nettstedet ditt i følgende rekkefølge:

1. /inngang.html
  2. /side2.html
  3. /side1.html
  4. /mål.html

I Analytics knyttes inngangssiden til det tidligste trinnet i trakten som den besøkende så på. Hvis, som i dette eksempelet, brukeren så på /side2.html før vedkommende så på /side1.html, tilskrives inngangssiden til /side1.html, ettersom det er det tidligste trinnet i trakten.