Forkert angivelse af indgangsside

Rapporten Kanalvisualisering kan vise sig at angive en forkert indgangsside til trin 1 i en kanal, hvis brugeren rent faktisk kom ind i tragten på et andet trin. Eksempel:

Dit mål og dine tragttrin er som følger:

• Trin 1: /page1.html
  • Trin 2: /page2.html
  • Målwebadresse: /goal.html

Brugeren gennemser siderne på dit website i følgende rækkefølge:

1. /entrance.html
  2. /page2.html
  3. /page1.html
  4. /goal.html

Analytics angiver indgangssiden som det tidligste trin i kanalen, som brugeren ser. Hvis brugeren, som i dette eksempel, har set /page2.html før /page1.html, vil indgangssiden blive angivet til /page1.html, idet det er det første trin i kanalen.