Omien ilmoitusten luominen ja hallinnoiminen

Luo, muokkaa ja poista omia ilmoituksia.

Kun luot oman ilmoituksen, se näkyy vain sinulle nykyisessä raportointinäkymässä ja muissa näkymissä, joissa otat ilmoituksen käyttöön.

Kun triggeriehdot ovat täyttyneet, voi mennä kaksi päivää, ennen kuin saat oman ilmoituksen. Ilmoitukset perustuvat koostettuun dataan. Analyticsin on ensin koostettava data ja käsiteltävä ilmoitusten ehdot kyseisen datan perusteella.
Sisällys:

Omien ilmoitusten luominen

Voit luoda oman ilmoituksen seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi
  3. Avaa Raportit.
  4. Klikkaa MUOKKAUS > Omat ilmoitukset.
  5. Klikkaa Hallinnoi omia ilmoituksia.
  6. Klikkaa + UUSI ILMOITUS.
  7. Ilmoituksen nimi: Lisää ilmoitukselle nimi.

Käytä: Valitse raportointinäkymät, joissa haluat käyttää ilmoitusta.

Jakso: Valitse, miten usein ilmoitus voidaan luoda (päivittäin, viikoittain, kuukausittain). Päivittäiset ilmoitukset perustuvat päiväkohtaisiin muutoksiin liikenteessä/toiminnassa ja viikoittaiset ja kuukausittaiset ilmoitukset vastaavasti viikoittaisiin tai kuukausittaisiin muutoksiin.

Kun ilmoituksen ehto täyttyy, lähetä minulle sähköpostiviesti: Merkitse tämä ruutu, jos haluat saada sähköpostiviestin, kun ilmoitus luodaan. Jos haluat, että viesti lähetetään myös muille, avaa muuta sähköpostiosoitetta ‑valikko ja klikkaa Lisää uusi sähköpostiosoite. Lisää sitten osoite ja tunniste ja klikkaa OK. Ilmoitus tulee osoitteesta noreply@google.com.

[Käytettävissä vain Yhdysvalloissa] Klikkaa Lisää matkapuhelinnumerosi ja lisää numero.

Ilmoituksen ehdot:
    • Kohde, jota tämä koskee: Valitse ulottuvuus, jota ilmoitus koskee.
    • Ilmoita minulle, kun: Valitse mittari, jota ilmoitus koskee, eli ehto ilmoituksen luomiselle (esim. On pienempi kuin, On suurempi kuin). Lisää ehdon arvo (esim. On pienempi kuin 20).
  8. Valitse Tallenna ilmoitus.

Omien ilmoitusten muokkaaminen

Jos haluat muokata omaa ilmoitusta, siirry näkymääsi ja tee näin:

1. Avaa Raportit.
  2. Klikkaa MUOKKAUS > Omat ilmoitukset.
  3. Klikkaa Hallinnoi omia ilmoituksia.
  4. Klikkaa haluamasi ilmoituksen nimeä listasta.
  5. Tee haluamasi muutokset ilmoituksen määritykseen ja klikkaa Tallenna ilmoitus.

Omien ilmoitusten poistaminen

Jos haluat poistaa oman ilmoituksen, siirry näkymääsi ja tee näin:

1. Avaa Raportit.
  2. Klikkaa MUOKKAUS > Omat ilmoitukset.
  3. Klikkaa Hallinnoi omia ilmoituksia.
  4. Klikkaa omien ilmoitusten luettelossa olevan ilmoituksen vierestä Poista.