I denne artikel kan du læse om Universal Analytics. Hvis du bruger den næste generation af Google Analytics, skal du se sektionen Google Analytics 4-ejendomme i Hjælp til Analytics.

Opret og administrer tilpassede underretninger

Opret, rediger og slet tilpassede underretninger.

Når du opretter en tilpasset underretning, er denne underretning kun synlig for dig i din aktuelle rapporteringsvisning og eventuelle andre visninger, hvor du anvender underretningen.

Når du har oprettet tilpassede underretninger, kan der gå op til to dage. Underretninger er baseret på samlede data. Analytics skal først samle dataene og derefter behandle betingelserne for underretningerne ud fra de pågældende data.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Opret tilpassede underretninger

Sådan opretter du en tilpasset underretning:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Klik på TILPASNING > Tilpassede underretninger.
  5. Klik på Administrer tilpassede underretninger.
  6. Klik på + NY UNDERRETNING.
  7. Navn på underretning: Angiv et navn til underretningen.

Anvend på: Vælg de rapporteringsvisninger, hvor du vil anvende underretningen.

Periode: Vælg den frekvens, som underretningen skal genereres med (Dag, Uge, Måned). En daglig underretning baseres på daglige ændringer i trafikken/adfærden, mens ugentlige og månedlige underretninger baseret på henholdsvis ugentlige og månedlige ændringer.

Send mig en mail, når denne underretning aktiveres: Markér dette afkrydsningsfelt, hvis du vil modtage en mail, når underretningen genereres. Hvis du også vil have, at andre skal modtage en mail, skal du åbne menuen andre mailadresser og klikke på Tilføj mailadresse, indtaste adresse og etiket og klikke på OK. Fra-adressen for underretningen er noreply@google.com.

[Kun tilgængelig i USA] Klik på Konfigurer din mobiltelefon for at angive dit mobiltelefonnummer.

Betingelser for underretning:
    • Dette gælder for: Vælg den dimension, som underretningen skal gælde for.
    • Underret mig, når: Angiv, hvilken metric underretningen gælder for, hvilken betingelse der genererer underretningen (f.eks. Er mindre end, Er større end), og hvilken værdi der gælder for betingelsen (f.eks. Er mindre end 20).
  8. Klik på Gem underretning.

Rediger tilpassede underretninger

Hvis du vil redigere en tilpasset underretning, skal du navigere til din visning, og derefter følge disse trin:

1. Åbn Rapporter.
  2. Klik på TILPASNING > Tilpassede underretninger.
  3. Klik på Administrer tilpassede underretninger.
  4. I listen over tilpassede underretninger skal du klikke på underretningens navn.
  5. Foretag de ønskede ændringer i konfigurationen af underretningen, og klik på Gem underretning.

Slet tilpassede underretninger

Hvis du vil slette en tilpasset underretning, skal du navigere til din visning, og derefter følge disse trin:

1. Åbn Rapporter.
  2. Klik på TILPASNING > Tilpassede underretninger.
  3. Klik på Administrer tilpassede underretninger.
  4. I listen over tilpassede underretninger skal du klikke på Slet for en underretning.