Tietoja omista raporteista

Oma raportti on raportti, jonka luot itse. Valitset itse ulottuvuudet (kuten Kaupunki ja Selain ja tietotyypit (kuten Istunnot, Sivun katselut ja Välitön poistumisprosentti) sekä päätät, miten ne näytetään. Sinun on määritettävä vähintään yksi ulottuvuus ja yksi tietotyyppi. Lue lisää ulottuvuuksista ja tietotyypeistä.

Joitain ulottuvuuksia ja tietotyyppejä ei voi yhdistää omaan raporttiin. Tarkempia tietoja saat tutustumalla kelvollisiin ulottuvuuksien ja tietotyyppien yhdistelmiin.

Muokattujen raporttien tarkasteleminen

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi.
  3. Avaa Raportit.
  4. Klikkaa MUOKKAUS > Muokatut raportit. Jos et ole luonut muokattuja raportteja, näkyvissä on vain Yleiskatsaus.

Lue ohjeesta Muokattujen raporttien luonti ja hallinta, kuinka muokattuja raportteja luodaan, muokataan ja jaetaan.