Tietoja omista raporteista

Oma raportti on raportti, jonka luot itse. Valitset itse ulottuvuudet (kuten Kaupunki ja Selain ja tietotyypit (kuten Istunnot, Sivun katselut ja Välitön poistumisprosentti) sekä päätät, miten ne näytetään. Sinun on määritettävä vähintään yksi ulottuvuus ja yksi tietotyyppi. Lue lisää ulottuvuuksista ja tietotyypeistä.

Joitain ulottuvuuksia ja tietotyyppejä ei voi yhdistää omaan raporttiin. Tarkempia tietoja saat tutustumalla kelvollisiin ulottuvuuksien ja tietotyyppien yhdistelmiin.

Omien raporttien tarkasteleminen

1. Kirjaudu sisään Analytics -tiliisi.
  2. Valitse Muokkaus-välilehti, joka löytyy jokaisen Analytics-sivun yläosasta.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Omat raportit. Raportit näkyvät vasemmanpuoleisen navigointipalkin Omat raportit -kohdassa. (Jos omia raportteja ei ole luotu, Omat raportit -kohdassa näkyy vain Yleiskatsaus.)

Ohjeessa Omien raporttien luonti ja hallinta kerrotaan omien raporttien luomisesta, muokkaamisesta ja jakamisesta.