Om tilpassede rapporter

En tilpasset rapport er en rapport, som du kan oprette. Du vælger dimensionerne (f.eks. by og browser) og metrics (f.eks. sessioner, sidevisninger og afvisningsprocent), og du bestemmer, hvordan de skal vises. Du skal angive mindst én dimension og én metric. Få flere oplysninger om dimensioner og metrics.

Nogle metrics og dimensioner kan ikke bruges sammen i en tilpasset rapport. Du kan finde flere oplysninger under gyldige kombinationer af dimensioner og metrics.

Sådan får du vist tilpassede rapporter:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Vælg fanen Tilpasset øverst på en side i Analytics.
  3. Vælg Tilpassede rapporter i navigationspanelet til venstre. Dine rapporter vil blive vist i navigationspanelet til venstre under Tilpassede rapporter. Hvis der ikke er oprettet nogen tilpassede rapporter, vil du kun kunne se et punkt i Oversigt under Tilpassede rapporter.

Læs Opret og administrer tilpassede rapporter for at lære, hvordan du opretter, redigerer og deler tilpassede rapporter.