Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Site Search and Visitor Intent (Site Search en bezoekersintentie, video)

Avinash Kaushik legt uit hoe u belangrijke inzichten in de gebruikersintentie kunt krijgen door te analyseren hoe gebruikers uw site gebruiken (beschikbaar in het Engels, 8:58 minuten)