Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Site Search and Visitor Intent (Site Search en bezoekersintentie, video)

Avinash Kaushik legt uit hoe u belangrijke inzichten in de gebruikersintentie kunt krijgen door te analyseren hoe gebruikers uw site gebruiken (beschikbaar in het Engels, 8:58 minuten)