Data som vises etter at sporingskoden er fjernet

Bufrede sider i brukernes nettlesere kan sende data etter at sporingskoden er fjernet.

Ettersom nettlesere ofte bruker bufrede (lokalt lagrede) versjoner av nettsider for å vise sidene raskere, kan det være at besøkende ser på en eldre versjon av siden din – en versjon som fremdeles har sporingskoden installert. Avhengig av nettleserinnstillingene og hvor ofte de kommer tilbake til nettstedet ditt, kan det fortsatt bli generert sidevisninger for disse brukerne en stund. Antallet reduseres imidlertid etter hvert som brukerne oppdaterer eller tømmer bufferne sine.