Tietojen näkyminen seurantakoodin poistamisen jälkeen

Käyttäjän selaimen välimuistiin tallennetut sivut saattavat lähettää tietoja seurantakoodin poistamisen jälkeen.

Koska selaimet tallentavat usein välimuistiin version verkkosivuista selaamista nopeuttaakseen, on mahdollista, että vierailijat katselevat sivun vanhempaa versiota, jossa seurantakoodi on yhä mukana. Selainasetuksista ja sivustoon palaamisen tiheydestä riippuen nämä käyttäjät saattavat luoda sivun katseluita vielä jonkin aikaa. Lukumäärä kuitenkin laskee sitä mukaa kuin välimuistit päivitetään tai tyhjennetään.