Useita seurantakoodeja verkkosivuilla

Voit asentaa verkkosivuillesi useita Analytics -seurantakoodeja lähettääksesi tietoja tilisi useille omaisuuksille.

Kaikkia määrityksiä ei tueta. Voit esimerkiksi asentaa verkkosivuihisi useita Universal Analytics -seurantakoodeja (analytics.js) mutta vain yhden perinteisen Analytics-koodin (ga.js). Jos ga.js-koodeja on useita, saattaa tietojen keräämisessä, käsittelyssä ja raportoinnissa esiintyä virheitä. Voit kuitenkin lisätä yhden tai useamman analytics.js-koodinpätkän verkkosivuille, joissa on myös yksi ga.js-koodi.

Useista seurantakoodeista voi olla hyötyä, jos käyttäjät, joilla on käyttöoikeudet eri sivustoihin, haluavat nähdä tietoa samalta verkkosivustolta tai jos sinulla on useita verkkosivustoversioita. Saatat esimerkiksi haluta kerätä tietoja esimerkki.fi-sivustosta yhdellä analytics.js-koodinpätkällä, esimerkki.com-sivustosta toisella analytics.js-koodinpätkällä ja molemmista sivustoista kolmannella analytics.js-koodinpätkällä tietojen koostamiseksi.

Aiheeseen liittyviä resursseja

google-developers-svg

Lisätietoja useiden seurantakoodien käytöstä analytics.js-kirjastossa on useiden seurantakohteiden käsittelyä koskevassa kohdassa.