Flere sporingskoder på websider

Du kan installere flere eksemplarer af Analytics-sporingskoden på dine websider, så du kan sende data til flere ejendomme i din konto.

Det er ikke alle konfigurationer, der understøttes. Du kan for eksempel installere flere forekomster af vores Universal Analytics-sporingskode (analytics.js) på dine websider, men kun én forekomst af den klassiske Analytics-kode (ga.js). Flere forekomster af ga.js kan medføre unøjagtig dataindsamling, databehandling eller rapportering. Du kan dog installere et eller flere eksemplarer af analytics.js på websider, der også har et enkelt eksemplar af ga.js.

Brug af flere sporingskoder kan være nyttigt, hvis brugere med adgang til forskellige ejendomme har brug for at se data fra det samme website, eller hvis du har flere versioner af et website. Du ønsker f.eks. muligvis at indsamle data fra example.com ved hjælp af ét eksemplar af analytics.js, indsamle data fra example.dk ved hjælp af et andet eksemplar af analytics.js og bruge et tredje eksemplar af analytics.js på begge websites for at få vist de samlede data.

Relaterede ressourcer

google-developers-svg

Få flere oplysninger om implementering af flere forekomster af sporingskoden med biblioteket analytics.js under afsnittet Working with multiple trackers.