Help us improve Analytics Education. Tell us how you like to learn!

Finn sporings-ID-en, områdenummeret, sporingskoden og SDK-linkene

Slik finner du sporings-ID-en, områdenummeret og sporingskodebiten for et Analytics-område:

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Klikk på Administrator.
  3. Velg en konto fra menyen i KONTO-kolonnen.
  4. Velg et område fra menyen i OMRÅDE-kolonnen.
  5. Klikk på Sporingsinformasjon > Sporingskode under OMRÅDE. Image of where you find your tracking code in your Analytics account. Klikk for å utvide dette bildet og se hvor disse alternativene blir vist i grensesnittet. Location of the tracking code, tracking ID, and property number in your account. Klikk for å utvide dette bildet og se hvor sporings-ID-en, områdenummeret og sporingskodebiten blir vist i Analytics.

Sporing-ID og områdenummer

Sporings-ID-en (1) er en streng som UA-000000-2. Du må ta med den i sporingskoden for å informere Analytics om hvilken konto og hvilket område data skal sendes til. ID-en blir automatisk inkludert i JavaScript-kodebiten for nettsteder, men for at Analytics skal fungere, må du også ta den med i SDK-ene og i Measurement Protocol. De første tallene (-000000 i eksempelet ovenfor) er kontonummeret ditt, og de siste tallene (-2) er det spesifikke områdenummeret (2) som er knyttet til kontoen. Sporings-ID-en er også tatt med i sporingskodebiten.

Sporingskode

Sporingskoden (3) er en JavaScript-kodebit som blir brukt for å samle inn og sende data til Analytics fra et nettsted. Den blir generert automatisk for hvert nettområde. Du må kopiere og lime inn sporingskoden for området ditt på nettsidene dine for at Analytics skal fungere. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer sporingskoden for et nettsted.

SDK-er

Sporingskodebiten brukes bare for å samle inn data fra nettsteder. Bruk SDK-ene for Analytics (4) for å samle inn data fra mobilapper, og bruk Measurement Protocol for å innhente data fra andre digitale enheter, for eksempel billettkiosker og spillkonsoller. SDK-ene og Measurement Protocol må konfigureres av en utvikler. Du finner linker til informasjon om hver av SDK-ene i delen over sporingskoden.