Konfigurasjon (nett)

Finn sporingskoden og område-ID-en i kontoen din

Slik finner du sporingskoden eller område-ID-en i Google Analytics-kontoen din:

1. Logg deg på Analytics-kontoen din, og gå til administrasjonssiden.
  2. Velg en konto på rullegardinmenyen i Konto-kolonnen.
  3. Velg et område på rullegardinmenyen i Område-kolonnen.
  4. Klikk på Sporingsinfo.

Område-ID-en er en streng som UA-000000-01. De seks første tallene (000000 i eksempelet) er kontonummeret ditt, og de to siste tallene (01 i eksempelet) er det spesifikke områdenummeret som er knyttet til kontoen. Område-ID-en er skrevet med store bokstaver på Sporingsinfo-siden. Du kan også se hele strengen i de første linjene av sporingskoden.

Sporingskodebiten som genereres automatisk, blir vist i ruten. Merk at eventuelle endringer du foretar i sporingskoden i utviklingsmiljøet ditt, ikke gjenspeiles i denne kodebiten. Et eksempel på en endring kan være at du har lagt til aktiviteter eller netthandelssporing.