Help us improve Analytics Education. Tell us how you like to learn!

Find dit sporings-id, dit ejendomsnummer, din sporingskode og SDK-links

Sådan finder du sporings-id'et, ejendomsnummeret og sporingskodestykket for en Analytics-ejendom:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Klik på Administrator.
  3. Vælg en konto på menuen i kolonnen KONTO.
  4. Vælg en ejendom på menuen i kolonnen EJENDOM.
  5. Klik på Sporingsoplysninger > Sporingskode under EJENDOM. Image of where you find your tracking code in your Analytics account. Klik for at udvide dette billede og se, hvor disse muligheder vises på grænsefladen. Location of the tracking code, tracking ID, and property number in your account. Klik for at udvide dette billede og se, hvor sporings-id'et, ejendomsnummeret og sporingskodestykket vises på din konto.

Sporings-id og ejendomsnummer

Sporings-id'et (1) er en streng af typen UA-000000-02. Det skal også medtages din sporingskode for at fortælle Analytics, hvilken konto og ejendom dataene skal sendes til. Det er automatisk med i JavaScript-kodestykket til websites, men skal også medtages i andre sporingsteknologier, f.eks. SDK'erne og Measurement Protocol, for at Analytics kan fungere. Det første sæt tal (-000000 i ovenstående eksempel) refererer til dit kontonummer, og det andet sæt tæl (-2) refererer til det specifikke ejendomsnummer (2), der er knyttet til kontoen. Sporings-id'et er også inkluderet i sporingskodestykket.

Sporingskode

Sporingskoden (1) er et JavaScript-kodestykke, der indsamler og sender data til Analytics fra et website. Det genereres automatisk for hver webejendom. Du skal kopiere og indsætte sporingskoden for din ejendom på dine websider, før Analytics kan fungere. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en sporingskode for et website.

SDK'er

Sporingskodestykket anvendes kun til indsamling af data fra websites. Brug Analytics-SDK'erne (4) til at indsamle data fra mobilapps og bruge Measurement Protocol til at indsamle data fra andre digitale enheder, såsom billetterminaler og spillekonsoller. SDK'erne og Measurement Protocol skal opsættes af en udvikler. Links til oplysninger om hver af de SDK'er, der findes i sektionen over sporingskoden.