Vejledningen i denne artikel i Hjælp til Analytics kan være påvirket af ændringer i Analytics-brugerfladen, der er foretaget for nylig. Få flere oplysninger i dette blogindlæg. Hjælpen opdateres snart.

Find din sporingskode, dit sporings-id og dit ejendomsnummer

Sådan finder du sporingskoden, sporings-id'et eller ejendomsnummeret på din Analytics-konto:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Vælg fanen Administrator.
  3. Vælg en konto i rullemenuen i kolonnen KONTO.
  4. Vælg en ejendom i rullemenuen i kolonnen EJENDOM.
  5. Klik på Sporingsoplysninger > Sporingskode under EJENDOM. Image of where you find your tracking code in your Analytics account. Klik for at udvide dette billede og se, hvor disse muligheder vises på grænsefladen. Location of the tracking code, tracking ID, and property number in your account. Klik for at udvide dette billede og se, hvor sporingskoden, sporings-id'et og ejendomsnummeret vises på din konto.

Sporingskode

Sporingskoden (1) er et JavaScript-kodestykke, der indsamler og sender data til Analytics fra et website. Den genereres automatisk for hver enkelt webejendom. For at få Analytics til at fungere skal du kopiere den fra din konto og indsætte den på dine websider. Få flere oplysninger om, hvordan du opsætter websporingskoden.

Sporingskodestykket anvendes kun til indsamling af data fra websites. Du kan bruge Analytics-SDK'erne til at indsamle data fra mobilapps og Measurement Protocol til at indsamle data fra andre digitale enheder, f.eks. billetkiosker og spillekonsoller. Både SDK'erne og Measurement Protocol skal opsættes af en udvikler.

Sporings-id og ejendomsnummer

Sporings-id'et (2) er en streng af typen UA-000000-01. Det skal også medtages din sporingskode for at fortælle Analytics, hvilken konto og ejendom dataene skal sendes til. Det er automatisk med i JavaScript-kodestykket til websites, men skal også medtages i andre sporingsteknologier, f.eks. SDK'erne og Measurement Protocol, for at Analytics kan fungere. Det første sæt tal (000000 i eksemplet ovenfor) henviser til dit kontonummer, og det andet sæt (-01) henviser til det konkrete ejendomsnummer (3), der er tilknyttet kontoen. Sporings-id'et står med stor skrift på siden Sporingsoplysninger. Du kan også se hele strengen på de første linjer af sporingskodens JavaScript-kodestykke.