Installatieassistent [GA4]

Installatieassistent bestaat uit 2 afzonderlijke tools waarmee u functies kunt instellen in Google Analytics.

Met de wizard Installatieassistent in een Universal Analytics 4-property kunt u overstappen van een Universal Analytics-property naar een Google Analytics 4-property. Ook wordt er een Google Analytics 4-property aan uw Analytics-account toegevoegd die gegevens verzamelt, net zoals uw Universal Analytics-property. Meer informatie

Met de tools van Installatieassistent in een Google Analytics 4-property kunt u de instelling van uw Google Analytics 4-property afronden. Meer informatie