Konfigureringsassistenten [GA4]

• Konfigureringsassistenten for GA4 er en veiviser du kan åpne via administratorsiden i Universal Analytics-området ditt.
  • Via konfigureringsassistenten i Google Analytics 4-området ditt får du tilgang til verktøy som blir nyttige når du skal overføre Universal Analytics-konfigurasjoner til Google Analytics 4-området.

I Universal Analytics-området

Konfigureringsassistenten for GA4 er en veiviser du kan åpne via administratorsiden i Universal Analytics-området ditt. Den legger til et Google Analytics 4-område som – akkurat som Universal Analytics-området ditt – samler inn data. Den første gangen du klikker på konfigureringsassistenten for GA4, ser den slik ut:

Når du har knyttet et Google Analytics 4-område sammen med Universal Analytics-området ditt, ser konfigureringsassistenten for GA4 ut som dette:

I Google Analytics 4-området

Konfigureringsassistenten er en side du kan åpne via administratorsiden i Google Analytics 4-området ditt. På denne siden får du tilgang til verktøy som blir nyttige når du skal overføre konfigurasjoner fra Universal Analytics-området ditt til Google Analytics 4-området. Konfigureringsassistenten i Google Analytics-området ditt ser slik ut:

Finn ut mer