[UA→GA4] Consells per implementar GA4 amb Google Tag Manager

Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web que utilitzen Universal Analytics i que volen recollir dades d'una propietat de Google Analytics 4 mitjançant Google Tag Manager. Per obtenir informació bàsica sobre com podeu recollir dades de GA4 amb Google Tag Manager, llegiu aquest article.

Tipus d'etiquetes

Universal Analytics només té un tipus d'etiqueta (Universal Analytics), mentre que Google Analytics 4 té dos tipus d'etiquetes: Google Analytics: configuració de GA4 i Google Analytics: esdeveniment de GA4.

• L'etiqueta d'esdeveniment de GA4 fa referència a l'etiqueta de configuració de GA4 i, per tant, depèn de l'etiqueta de configuració de GA4 que heu configurat.
  • Durant el temps d'execució, l'etiqueta de configuració de GA4 s'ha d'activar abans que l'etiqueta d'esdeveniment de GA4.

Per assegurar-vos que l'etiqueta de configuració de GA4 s'activi abans que l'etiqueta d'esdeveniment de GA4, assigneu un activador d'etiquetes de configuració de GA4 que us garanteixi que s'avanci a l'activador de l'etiqueta d'esdeveniment de GA4.

Mantenir la configuració en tots els esdeveniments

Universal Analytics utilitza la variable "Configuració de Google Analytics" per mantenir la configuració de les etiquetes (com ara l'identificador de seguiment, el domini de galeta o la desactivació de les funcions publicitàries) que ha de ser coherent en totes les etiquetes de Universal Analytics. Així mateix, podeu mantenir la configuració en totes les etiquetes d'esdeveniment de GA4 fent servir l'etiqueta de configuració de GA4. Les etiquetes d'esdeveniment de GA4 hereten els paràmetres i les propietats d'usuari de l'etiqueta de configuració de GA4 enllaçada.

Interacció entre el codi gtag.js de pàgina i les etiquetes de GA4 de Tag Manager

Si teniu una implementació de gtag.js i una implementació de GA4 de Tag Manager a la mateixa pàgina, el codi gtag.js de pàgina pot afectar les etiquetes de GA4 de Tag Manager. Alguns paràmetres de configuració, com ara "cookie_prefix", o "allow_ad_personalization_signals", assignats mitjançant l'ordre gtag('set', paramName, paramValue) de pàgina, propagaran els paràmetres a les etiquetes de GA4 activades des de Tag Manager.