Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia. Jos käytät vielä Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, joka ei enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen), siirry Universal Analytics ‐osioon.

analytics.js

Verkkosivustojen jokaisella sivulla on oltava JavaScript-koodinpätkä (eli tagi), jotta Analytics-omaisuutesi raporteissa voi näkyä dataa. Jos olet ottanut Analyticsin käyttöön sivustollasi ennen elokuuta 2017, sivustollesi on luultavasti lisätty analytics.js-tagi.