[GA4] Skift mellem konti og ejendomme

Øverst til venstre i Analytics-grænsefladen er der en menu, du kan bruge til at skifte mellem alle de Analytics-konti og -ejendomme, du har tilladelse til.

Du kan f.eks. skifte mellem en Universal Analytics-ejendom, du har haft i årevis, og en ny Google Analytics 4-ejendom, du har oprettet som en opgradering til den pågældende Universal Analytics-ejendom.

Den åbne menu nedenfor viser en Analytics-konto og en Universal Analytics-ejendom og -visning.

Den åbne menu nedenfor viser en Analytics-konto og en Google Analytics 4-ejendom.

I denne menu kan du se og vælge de af de følgende muligheder, du har tilladelse til:

Vælg først organisationen for at vælge en konto. Hvis kontoen ikke tilhører en organisation, kan du bruge denne menu til at vælge muligheden Alle konti.

I kolonnen Analytics-konti vises enten alle konti i en organisation eller alle konti.

I kolonnen Ejendomme og apps vises alle de ejendomme og Firebase-app-projekter, du har tilladelse til på kontoen. Du kan linke Firebase-app-projekter til Google Analytics 4-ejendomme. Få flere oplysninger

Kolonnen Visninger viser alle visninger, du har tilladelse til i en Universal Analytics-ejendom. (Google Analytics-ejendomme har ikke visninger).

Når du har foretaget et valg, åbnes rapporterne for den pågældende ejendom (Google Analytics 4) eller for den pågældende ejendom og visning (Universal Analytics) i Analytics-grænsefladen.