[GA4] Canviar entre comptes i propietats

A l'extrem superior esquerre de la interfície d'Analytics hi ha un menú que podeu utilitzar per canviar entre tots els comptes i les propietats d'Analytics per als quals teniu permís.

Per exemple, podeu canviar entre una propietat de Universal Analytics que tingueu des de fa anys i una propietat de Google Analytics 4 que hàgiu creat com a actualització d'aquesta propietat de Universal Analytics.

Al menú obert de sota es mostra un compte d'Analytics i una propietat i una visualització de Universal Analytics.

Al menú obert de sota es mostra un compte d'Analytics i una propietat de Google Analytics 4.

Des d'aquest menú, podeu veure i seleccionar qualsevol dels elements següents per als quals tingueu permís:

Per seleccionar un compte, comenceu seleccionant l'organització. Si el compte no pertany a cap organització, utilitzeu aquest menú per seleccionar l'opció Tots els comptes.

A la columna Comptes d'Analytics s'enumeren tots els comptes d'una organització o tots els comptes.

A la columna Propietats i aplicacions s'enumeren totes les propietats i els projectes d'aplicació de Firebase del compte per als quals teniu permís. Podeu enllaçar projectes d'aplicació de Firebase a propietats de Google Analytics 4. Més informació

A la columna Visualitzacions s'enumeren totes les visualitzacions d'una propietat de Universal Analytics per a les quals teniu permís. Les propietats de Google Analytics 4 no tenen visualitzacions.

Un cop hàgiu seleccionat les opcions, els informes de la propietat en qüestió (Google Analytics 4) o de la propietat i la visualització (Universal Analytics) s'obren a la interfície d'Analytics.