[GA4] Områdevelgeren

Klikk på områdevelgeren (en rullegardinmeny nesten helt øverst til venstre) for å bytte mellom Analytics-områdene dine.

Du kan for eksempel bytte mellom Universal Analytics- og Google Analytics 4-området du har laget for et nettsted.

I den åpne menyen nedenfor ser du en Analytics-konto samt et område og en rapporteringsvisning i Universal Analytics.

I den åpne menyen nedenfor ser du en Analytics-konto og et Google Analytics 4-område.