Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

Områdevelger

Klikk på områdevelgeren (en rullegardinmeny nesten helt øverst til venstre) for å bytte mellom Analytics-områdene dine.
Du kan for eksempel bytte mellom Universal Analytics- og Google Analytics 4-området du har opprettet for et nettsted.

I den åpne menyen nedenfor ser du en Analytics-konto og samt et område og en rapporteringsvisning i Universal Analytics.

I den åpne menyen nedenfor ser du en Analytics-konto og et Google Analytics 4-område.