[GA4] Propertykiezer

Klik op de dropdownkiezer (linksboven) om tussen uw Analytics-property's te schakelen.

U kunt bijvoorbeeld schakelen tussen de Universal Analytics- en Google Analytics 4-property's die u voor een website heeft gemaakt.

Het geopende menu hieronder toont een Analytics-account en een Universal Analytics-property en -weergave.

In het geopende menu hieronder ziet u een Analytics-account en een Google Analytics 4-property.