Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

gtag.js

Det må være satt inn en JavaScript-kodebit (også kalt en tag) på alle sidene på de aktuelle nettstedene for at det skal fremgå data i rapportene i Analytics-området ditt. Hvis du konfigurerte Analytics på nettstedet ditt i løpet av august 2017 eller senere, er trolig nettstedet merket med gtag.js (også kalt den globale nettstedstaggen). Hvis du konfigurerte Analytics på nettstedet før august 2017, er det trolig merket med analytics.js.