Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

Universal Analytics-områder

Universal Analytics viser til den forrige generasjonen av Google Analytics. Rapportene om Universal Analytics-områder er annerledes enn de om Google Analytics 4-områder. Hvis du konfigurerte nettstedet ditt på Google Analytics før 14. oktober 2020, bruker du sannsynligvis et Universal Analytics-område, da dette var standard områdetype for nettsteder før denne datoen.