Sivun täydellisen URL-osoitteen näyttäminen raporteissa

Oletusarvoisesti raporttien data sisältää vain pyynnön URI:n eikä verkkotunnuksen nimeä:

Sivun URL-osoite: http://www.example.com/kansionnimi/sivu.html
Pyynnön URI: /kansionnimi/sivu.html
Verkkotunnuksen nimi: www.example.com

Jos haluat näyttää raporteissasi sekä verkkotunnuksen nimen että pyynnön URI:n, luo näkymääsi tarkennettu suodatin seuraavilla asetuksilla:

Suodattimen tyyppi: Oma suodatin > Tarkennettu
Kenttä A: Isäntänimi
Pura A: (.*)
Kenttä B: Pyynnön URI
Pura B: (.*)
Tulostus kohteeseen: Pyynnön URI
Muodostaja: $A1$B1

Huom. Edellä kuvatun URL-osoitteen uudelleenkirjoitussuodattimen luominen voi häiritä Analyticsin tavoitteiden yhdistämistä oikein.

Jos kirjoitat URL-osoitteita uudelleen Analyticsin suodattimien avulla, varmista, että tavoiteasetukset ovat näiden muutosten mukaisia. Kuten kaikkia suodattimia, URL-osoitteen uudelleenkirjoitussuodattimia käytetään tilille tulevaan käsittelemättömään dataan ennen tavoitteiden käsittelemistä. Näin ollen tavoitteen ja kanavan URL-osoitteiden on vastattava URL-osoitteen lopullista, uudelleenkirjoitettua muotoa. Esimerkki:

Jos suodatin kirjoittaa sivuston URL-osoitteen

/hakemisto/lataa/tiedosto.html

uudelleen muotoon

/lataa/tiedosto

tavoitteen on oltava muodossa

/lataa/tiedosto eikä /hakemisto/lataa/tiedosto.html.

Jos kirjoitat uudelleen raporteissasi (kuten Kaikki sivut ‑raportissa) näytettävät URL-osoitteet suodattimien avulla, raporttien linkit uudelleenkirjoitettujen URL-osoitteiden perusteella eivät ehkä toimi.