Twee items voor Google in mijn rapport Bron/medium

Met autotagging wordt de Bron/medium van uw Google Ads-advertenties automatisch als 'google/cpc' getagd. Het tweede item in uw rapporten wordt mogelijk veroorzaakt door handmatige tags waardoor het medium op iets anders dan 'cpc' wordt ingesteld (bijvoorbeeld 'utm_medium=ppc').

We raden af autotagging en handmatige tagging tegelijk te gebruiken, omdat dit conflicterende gegevens in uw rapporten kan veroorzaken.