Muita seurantamenetelmiä

Verkkosivustoissa käytetään usein seuraavanlaisia seurantamenetelmiä:

Tässä artikkelissa:

Latauslinkin seuranta

Ladattavien tiedostojen (esim. PDF, AVI ja WMV) klikkauksia voidaan seurata tapahtumina tai virtuaalisina sivunäyttöinä. Kun määrität tapahtuman linkin klikkausten seuraamiseen, Analytics laskee klikkaukset tapahtuman osumiksi. Kun määrität virtuaalisen sivunäytön linkin klikkausten seuraamiseen, Analytics laskee klikkaukset sivun osumiksi.

Klikkausten seuraaminen tapahtumina

Klikkausten seuraaminen sivunäyttöinä

Flash-seuranta

Jos haluat seurata Flash-elementtien tai Flash-pohjaisen verkkosivuston tietojen aktiviteetteja, lue kehittäjien Analytics -sivustolta artikkeli Adobe Flash -elementtien Analytics -seuranta.

Verkkokaupan seuranta

Verkkokaupan seurannan määrittäminen

Tapahtumaseuranta

Tapahtumien avulla voit seurata sivuille ja näytöille upotettujen elementtien, kuten painikkeiden, linkkien, videoiden ja gadgetien, interaktioita.

Tapahtumien seuraaminen

Omat ulottuvuudet

Omien ulottuvuuksien avulla voit kerätä ja analysoida tietoja, joita ei seurata automaattisesti Analyticsissa. Voit esimerkiksi määrittää käyttäjätyyppejä, joita ovat esimerkiksi jäsen ja muu kuin jäsen.

Käyttäjien ajankäyttö

Analytics seuraa automaattisesti sivujen ja näyttöjen latausaikoja, mutta voit myös määrittää oman seurannan, jos haluat seurata, miten kauan Ajax-pohjaisten toimintojen ja resurssien lataaminen kestää.