Henvisningene er fra googleads.g.doubleclick.net eller tpc.googlesyndication.com

Trafikk fra annonsene dine som vises i AdSense eller Google Ad Manager.

Henvisninger fra googleads.g.doubleclick.net er klikk på annonsene dine som blir vist i Google Displaynettverk – spesielt annonser som blir vist på publisistenes nettsteder i AdSense-programmet – der destinasjonsadressene ikke er merket.

Hvis du ser googleads.g.doubleclick.net i rapportene dine, bør du kontrollere om automatisk merking er slått på i Google Ads-kontoen din, og at dine egne kampanjevariabler er riktig merket.

Likeledes er henvisninger fra tpc.googlesyndication.com klikk på annonser i Google Ad Manager-nettverket

Beslektede ressurser

Finn ut mer om merking av destinasjonsadresser.