Configuració de compartició de dades

Al compte d'Analytics hi teniu diverses opcions de compartició de dades. Amb aquestes opcions de configuració, podeu personalitzar com compartiu amb Google les dades que recolliu mitjançant un mètode de recollida de dades d'Analytics (com ara el codi de seguiment de JavaScript, l'SDK per a mòbils i el Measurement Protocol), per decidir si sou més o menys restrictiu amb les vostres dades en funció de les preferències que tingueu. Aquestes opcions de configuració només us permeten personalitzar com compartiu les dades que recolliu de llocs web, d'aplicacions mòbils i d'altres dispositius digitals mitjançant Analytics. No afecten, en canvi, les dades sobre el vostre compte d'Analytics o sobre com l'utilitzeu, com ara el nombre de propietats que teniu o les funcions addicionals que heu configurat. Independentment de les vostres opcions de compartició de dades, les dades d'Analytics també es poden utilitzar, només en la mesura que sigui necessària, per mantenir i protegir el servei d'Analytics.

Tots els representants de Google que poden accedir a les dades del compte, com ara els proveïdors, han d'acceptar els termes i condicions de la política d'accés interna. L'accés a les dades requereix una autenticació adequada. Tots els accessos es fan mitjançant una capa de sòcol segur (SSL) i es registren per poder fer-ne una revisió de seguretat; els representants només poden accedir a les dades dels clients mitjançant ordinadors aprovats per Google.

Contingut d'aquest article:

Canviar la configuració de compartició de dades

Necessiteu la funció d'editor per utilitzar aquesta funció.

Heu de personalitzar la configuració de compartició de dades quan us registreu per crear un compte d'Analytics, però podeu tornar a la secció Administració del compte i canviar la configuració en qualsevol moment.

Per canviar la configuració de compartició de dades:

1. A Administració, a Compte, feu clic a Detalls del compte.
  2. Editeu les opcions de configuració que vulgueu i feu clic a Desa.

Detalls i avantatges de cada opció de compartició de dades

Reviseu les opcions de configuració del compte, així com la informació addicional d'aquest article, per decidir si voleu activar o desactivar aquestes opcions. Si les desactiveu totes, les vostres dades d'Analytics només s'utilitzaran per proporcionar i mantenir el servei d'Analytics.

Productes i serveis de Google

Si activeu aquesta opció de configuració, Google pot accedir a les dades i analitzar-les per obtenir més informació sobre les tendències i el comportament en línia, i pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus productes i serveis. Per exemple, pot utilitzar aquestes dades per millorar les eines del sistema de Google Ads que utilitzeu per crear, gestionar i analitzar les vostres campanyes d'anuncis.

Qualsevol dada recollida i utilitzada per Google mitjançant l'opció de configuració "Productes i serveis de Google" està subjecta a les condicions de protecció de dades entre responsables de fitxer, i Google és, a efectes del Reglament general de protecció de dades (RGPD), un responsable de fitxer independent d'aquestes dades.

Nota: aquesta opció de compartició de dades no està disponible per als comptes d'Analytics amb propietats categoritzades als sectors "Salut" i "Finances". Per veure la categoria de sector de la vostra propietat, aneu a Administració > Propietat > Detalls de la propietat.

Contribucions a la modelització i estadístiques d'empresa

Les dades agregades es poden utilitzar per crear funcions i publicacions que us permetin entendre millor què està passant en tot el vostre sector. Quan compartiu dades relacionades amb les contribucions a la modelització i les estadístiques d'empresa, aquestes dades s'agreguen amb dades d'altres llocs web i aplicacions perquè no es puguin utilitzar per identificar la vostra organització, el vostre compte o els vostres usuaris.

En desactivar aquesta opció de configuració, poden continuar fluint dades entre Analytics i els altres productes de Google que estiguin enllaçats explícitament a qualsevol de les propietats del vostre compte.

Aquesta opció us pot ser útil si està activada, ja que les dades d'Analytics es poden utilitzar per crear millors eines i poden oferir-vos orientació per a les vostres iniciatives de màrqueting i d'anàlisi. Les dades de les comparatives us permeten saber quina posició ocupeu al sector i us ajuden a fer anàlisis de recerca que revelen tendències importants de mercats, com ara l'augment interanual del trànsit en mòbils.

Assistència tècnica

De vegades, els representants del servei d'assistència d'Analytics han d'accedir al vostre compte per oferir-vos els seus serveis i per solucionar els problemes tècnics. Si activeu aquesta opció de configuració, els representants del servei d'assistència poden accedir a les vostres dades per ajudar-vos a resoldre problemes tècnics. Si la desactiveu, és possible que els representants del servei d'assistència no us puguin ajudar a solucionar-los.

Aquesta opció us pot ser útil si està activada, ja que l'assistència de Google pot accedir al vostre compte per resoldre problemes i ajudar-vos a trobar solucions en cas que informeu d'algun problema al compte.

Recomanacions per a la vostra empresa

Si activeu aquesta opció de configuració, Google pot accedir a les dades del compte de Google Analytics, incloses les dades d'ús i de configuració del compte, la despesa en productes i els usuaris associats al compte de Google Analytics.

Aquesta opció us pot ser útil si està activada, ja que Google pot utilitzar les dades del compte per ajudar-vos a aprofitar al màxim els productes de Google proporcionant-vos estadístiques, ofertes, recomanacions i consells d'optimització a Google Analytics i en altres productes de Google per a empreses.

Condicions de protecció de dades entre responsables de fitxer

Quan els clients de Google Analytics activen l'opció de compartició de dades "Productes i serveis de Google", Google és, a efectes de l'RGPD, responsable de fitxer de les dades que es comparteixen i s'utilitzen en activar aquesta opció de configuració.

Més informació sobre les condicions de protecció de dades entre responsables de fitxer

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!