Configuració per compartir dades

Al vostre compte d'Analytics teniu diverses opcions de configuració per compartir dades. Amb aquestes opcions, podeu personalitzar com compartiu amb Google les dades que recopileu mitjançant un mètode de recopilació de dades d'Analytics (com ara el codi de seguiment de JavaScript, l'SDK per a mòbils i el protocol de mesurament), per decidir si sou més o menys restrictiu amb les vostres dades en funció de les preferències que tingueu. La configuració us permet personalitzar, només, com compartiu les dades que recopileu de llocs web, d'aplicacions mòbils i d'altres dispositius digitals mitjançant Analytics. No afecta, en canvi, les dades sobre el vostre compte d'Analytics o sobre com l'utilitzeu, com ara el nombre de propietats que teniu o les funcions addicionals que heu configurat. Independentment de les vostres opcions de configuració per compartir dades, les dades d'Analytics també es poden utilitzar, només en la mesura que sigui necessària, per mantenir i protegir el servei d'Analytics.

Tots els representants de Google que poden accedir a les dades del compte, com ara els proveïdors, han d'acceptar els termes i condicions de la política d'accés interna. L'accés a les dades exigeix una autenticació adequada. A més, tot l'accés es fa per SSL, es registra per poder revisar-lo per seguretat, i els representants només poden fer servir ordinadors aprovats per Google per accedir a les dades dels clients.

Contingut d'aquest article:

Canviar la configuració per compartir dades

Necessiteu permís d'edició per utilitzar aquesta funció.

Quan us registreu en un compte d'Analytics, se us demana que personalitzeu la configuració per compartir dades, però podeu tornar a la secció "Administrador" del compte i canviar la configuració en qualsevol moment.

Per canviar la configuració per compartir dades, feu el següent:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu al compte que vulgueu modificar.
  3. A la columna COMPTE, feu clic a Configuració del compte.
  4. Modifiqueu les opcions que vulgueu i feu clic a Desa.

Detalls i avantatges de cada opció de configuració per compartir dades

Reviseu la configuració del vostre compte i la informació addicional d'aquest article, per decidir si voleu activar o desactivar aquestes opcions. Si desactiveu totes les opcions, les vostres dades d'Analytics només s'utilitzaran per proporcionar el servei d'Analytics i per millorar-lo.

Productes i serveis de Google

Si activeu aquesta opció de configuració, Google pot accedir a les dades i analitzar-les per obtenir més informació sobre les tendències i el comportament en línia, i pot utilitzar aquesta informació per millorar els seus productes i serveis. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per millorar les eines del sistema d'Google Ads que utilitzeu per crear, gestionar i analitzar les vostres campanyes publicitàries.

Comparatives

Les dades agregades i anònimes serveixen per crear funcions i publicacions que us permetin entendre millor la situació actual del sector.

Si desactiveu aquesta opció de configuració, les dades es continuaran transferint entre Analytics i la resta de productes de Google que s'hagin enllaçat explícitament amb qualsevol de les propietats del compte. Com que les dades són globals i anònimes, no es poden fer servir per identificar el compte, l'organització ni els usuaris.

Aquesta opció us pot ser útil si està activada, ja que les dades d'Analytics es poden utilitzar per crear millors eines i ajudar-vos en les vostres iniciatives de màrqueting i d'anàlisi. Les dades de les comparatives us permeten saber quina posició ocupeu al sector i permeten realitzar anàlisis de recerca que revelen les tendències de mercat importants, com ara l'augment del trànsit en telèfons mòbils d'un any a l'altre.

Assistència tècnica

De vegades, els representants del servei d'assistència tècnica d'Analytics han d'accedir al vostre compte per oferir-vos els seus serveis i per solucionar els problemes tècnics. Si activeu aquesta opció de configuració, els representants del servei d'assistència tècnica poden accedir a les vostres dades per ajudar-vos a solucionar qualsevol problema tècnic. Si la desactiveu, és possible que els representants del servei d'assistència tècnica no us puguin ajudar a solucionar els problemes tècnics.

Aquesta opció us pot ser útil si està activada, ja que el servei d'assistència tècnica de Google pot accedir al vostre compte per resoldre les incidències corresponents i ajudar-vos a trobar solucions en cas que informeu d'algun problema al compte.

Especialistes en comptes

Els especialistes en vendes i en màrqueting de Google han rebut la formació adequada per ajudar-vos a trobar maneres de millorar l'experiència amb els productes de Google. Si activeu la primera opció de configuració, aquests especialistes podran revisar i avaluar l'eficàcia de les diferents estratègies d'implementació i de les opcions de configuració del compte. Els usuaris de comptes estàndard i de 360 poden treure profit d'unes comunicacions de màrqueting millorades i obtenir suggeriments d'ús. D'altra banda, els usuaris de comptes de 360 poden sol·licitar consells d'optimització al seu especialista en vendes. Si activeu la segona opció, tots els experts en vendes de Google també podran accedir al vostre compte per oferir-vos recomanacions més personalitzades.

Totes dues opcions us poden ser útils si estan activades, ja que l'equip de vendes d'Analytics us pot ajudar a trobar la manera de millorar la vostra inversió en publicitat, per exemple, mitjançant recomanacions basades en una anàlisi del rendiment de les paraules clau. L'equip de màrqueting d'Analytics, d'altra banda, podria suggerir-vos maneres d'optimitzar l'adquisició o altres millores estratègiques mitjançant un informe de rendiment mensual enviat per correu electrònic.