Gewijzigd e-mailadres

Als u het e-mailadres van uw Google-account wijzigt, wordt in Analytics het nieuwe e-mailadres weergegeven dat is gekoppeld aan uw Google-account.

Was dit nuttig?

Hoe kunnen we dit verbeteren?
true
Uw eigen leertraject kiezen

Ga naar google.com/analytics/learn, een nieuwe bron waarmee u het maximale uit Google Analytics 4 kunt halen. De nieuwe website bevat video's, artikelen en begeleide processen en biedt links naar de Discord, de blog, het YouTube-kanaal en de GitHub-repository van Google Analytics.

Direct aan de slag