Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Bewegende grafieken

Met bewegende grafieken kunt u de dimensiewaarden in uw rapport met maximaal vier statistieken vergelijken in de loop van de tijd. Als u voor een rapport een bewegende grafiek wilt weergeven, klikt u op de knop 'Bewegende grafieken' , rechts boven de tijdgrafiek.

Lees voor meer informatie over bewegende grafieken deze blogpost.

Als u een rapport met een bewegende grafiek exporteert, wordt het laatst gegenereerde lijndiagram niet meegenomen in de export.