Endre tidsdiagrammet

Over tidsdiagrammet finner du funksjonen Diagram etter. Den kan du bruke for å vise dataene etter time, dag, uke eller måned, slik at du kan analysere trendene i henhold til den valgte visningen. Det finnes også timebaserte diagrammer for enkelte rapporter.

• Time
    Dette alternativet vises hvis timebasert rapportering er tilgjengelig for rapporten.
    Hvis du for eksempel går til rapporten Besøk i delen Besøkende > Besøkertrend, ser du et alternativ for å vise diagrammet etter time. Velger du dette alternativet, ser du 24 datapunkter, ett for hver time på dagen.
  • Dag
    Dette er standardvisningen for diagrammene, og viser daglige verdier for datoperioden.

• Uke
    En uke begynner på søndag og slutter på lørdag.
    Hvis du for eksempel velger en datoperiode fra søndag 1. januar til lørdag 14. januar, får du to datapunkter for de to ukene. Hvert datapunkt inneholder summen for uka. Deler av uker blir representert hvis du velger en datoperiode som ikke begynner på en søndag eller slutter på en lørdag, men de utheves ikke i diagrammet.

• Måned
    Diagrammer i Analytics-rapportene dine definerer en måned som en kalendermåned, der antall dager kan variere fra 28 til 31 avhengig av måneden. Hvis datoperioden for eksempel omfatter hele januar, får du ett datapunkt som summerer data fra 1. til 31. januar. Deler av måneder blir representert hvis du velger en datoperiode som ikke begynner på den første dagen i måneden eller slutter på den siste dagen i måneden, men de utheves ikke i diagrammet.