De tijdgrafiek wijzigen

Boven de tijdgrafiek staat een functie Grafiek per waarmee u uw grafieken kunt weergeven per uur, dag, week of maand, zodat u trends kunt analyseren op basis van de geselecteerde weergave. Grafieken per uur zijn ook beschikbaar voor bepaalde rapporten.

• Uur
    Deze optie wordt weergegeven als uurrapporten beschikbaar zijn voor het betreffende rapport.
    Als u bijvoorbeeld naar het rapport Bezoeken in het gedeelte Bezoekers > Bezoekerstrends gaat, ziet u een optie om de grafiek per uur weer te geven. Met deze optie worden er 24 gegevenspunten weergegeven, een voor elk uur van de dag.
  • Dag
    Dit is de standaardweergave voor uw grafieken, waarin dagwaarden voor de periode worden weergegeven.

• Week
    Een week begint op een zondag en eindigt op een zaterdag.
    Als u bijvoorbeeld een periode van zondag 1 januari tot en met zaterdag 14 januari heeft geselecteerd, krijgt u twee gegevenspunten waarmee de twee weken worden aangegeven. Elk gegevenspunt bevat de som voor de week. Gedeeltelijke weken worden weergegeven als de geselecteerde periode niet begint op een zondag of niet eindigt op een zaterdag. Deze worden niet gemarkeerd in de grafiek.

• Maand
    Grafieken in uw Analytics-rapporten definiëren een maand volgens een echte kalendermaand, waarbij het aantal dagen kan variëren van 28 tot 31 dagen, afhankelijk van de betreffende maand. Als bijvoorbeeld de hele maand januari in de periode valt, krijgt u één gegevenspunt dat een samenvatting is van de gegevens van 1 januari tot en met 31 januari. Gedeeltelijke maanden worden weergegeven als de geselecteerde periode niet begint op de eerste dag van de maand of eindigt op de laatste dag van de maand. Deze worden niet gemarkeerd in de grafiek.