Canvi del gràfic de temps

A sobre del gràfic de temps, hi ha una funció Gràfic de que us permet organitzar el gràfic per hora, dia, setmana o mes de manera que pugueu analitzar les tendències segons la visualització seleccionada. En alguns informes també hi ha gràfics per hora disponibles.

• Hora
    Aquesta opció es mostra si l'informe per hores està disponible per a l'informe.
    Per exemple, si navegueu a l'informe Visites a la secció Usuaris i tendències de l'usuari, veureu una opció per visualitzar el gràfic per hores. Amb aquesta opció, veureu 24 punts de dades, un per a cada hora del dia.
  • Dia
    Aquesta és la visualització predeterminada dels gràfics i mostra els valors diaris de l'interval de dates.

• Setmana
    Una setmana comença en diumenge i acaba en dissabte.
    Per exemple, si seleccioneu un interval de dates del diumenge 1 de gener al dissabte, el dia 14 de gener tindreu dos punts de dades de les dues setmanes. Cada punt de dades inclou la suma de la setmana. Les setmanes parcials es representen si l'interval de dates que heu seleccionat no comença en un diumenge o acaba en un dissabte, però no es ressalten al gràfic.

• Mes
    Els gràfics dels vostres informes de Analytics defineixen un mes segons un mes de calendari real, on el nombre de dies pot variar de 28 a 31, segons el mes concret. Per exemple, si el vostre interval de dates inclogués tot el mes de gener, tindria un punt de dades corresponent a la suma de les dades del dia 1 de gener fins al dia 31 de gener. Els mesos parcials es representen si el vostre interval de dates seleccionat no comença el primer dia del mes ni acaba el darrer dia del mes, però no es ressalta al gràfic.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!