Aikakaavion vaihtaminen

Aikakaavion yläpuolella on Kaavio-ominaisuus, jolla voit luoda tiedoistasi tunti-, päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisen kaavion. Kaavion avulla voit analysoida trendejä valitsemassasi näkymässä. Joissakin raporteissa voidaan käyttää myös tuntikohtaisia kaavioita.

• Tunti
    Tämä vaihtoehto näytetään, jos tuntikohtainen raportointi on sallittu kyseisessä raportissa.
    Jos esimerkiksi siirryt Kävijät > Kävijätrendit -osion Kävijät-raporttiin, näytetään vaihtoehto, jolla kaavion tuntikohtaisia tietoja voi tarkastella. Kun tämä vaihtoehto on käytössä, näet päivältä 24 tietopistettä, jotka kuvaavat kutakin tuntia.
  • Päivä
    Tämä on kaavioiden oletusnäkymä. Siinä näkyvät ajanjakson päiväkohtaiset arvot.

• Viikko
    Viikko alkaa sunnuntaista ja päättyy lauantaihin.
    Jos esimerkiksi valitset ajanjakson alkamaan tammikuun 1. päivästä (sunnuntai) ja päättymään tammikuun 14. päivään (lauantai), näitä kahta viikkoa kuvataan kahdella tietopisteellä. Kussakin tietopisteessä näytetään viikon kokonaistiedot. Osittaiset viikot näytetään, jos valitsemasi ajanjakso ei ala sunnuntaina tai pääty lauantaihin, mutta niitä ei korosteta kaaviossa.

• Kuukausi
    Analytics -raporttien kaaviot noudattavat todellisia kalenterikuukausia, joten päivien määrä on 28–31 kuukauden mukaan. Jos esimerkiksi ajanjakso sisältää koko tammikuun, tietopisteitä on yksi ja se sisältää kokonaistiedot tammikuun 1. päivästä tammikuun 31. päivään asti. Osittaiset kuukaudet näytetään, jos valitsemasi ajanjakso ei ala kuun ensimmäisenä päivänä tai pääty kuun viimeiseen päivään, mutta niitä ei korosteta kaaviossa.