Välja och jämföra datumintervall

Datumväljaren finns högst upp till höger i alla rapporter utom realtidsrapporterna. Öppna datumväljaren genom att klicka på pilen vid det befintliga datumintervallet.

Välj något av följande på menyn Datumintervall:

• Anpassat: Data för det anpassade datumintervallet (se anvisningarna nedan)
  • I dag: Data som är tillgänglig för dagens kalenderdatum fram till klockslaget för ditt val
  • I går: Data för föregående kalenderdatum
  • Föregående vecka: Data för söndag till lördag föregående kalendervecka
  • Föregående månad: Data för första till sista dagen i föregående kalendermånad
  • Senaste 7 dagarna
  • Senaste 30 dagarna

Klicka på Använd.

Anpassat datumintervall

Ange egna datum genom att välja Anpassat på menyn Datumintervall och följa anvisningarna nedan.

Så här väljer du ett enstaka datum:

• Klicka två gånger på ett datum i kalendern ELLER
  • Ange ett enda datum i båda fälten för Datumintervall.

Så här väljer du en särskild vecka:

• Klicka på första och sista dagen i veckan i kalendern ELLER
  • Ange start- och slutdatum i fälten Datumintervall.

Så här väljer du datumintervall:

• Klicka på önskat start- och slutdatum i kalendern. De valda datumen markeras i kalendern. ELLER
  • Ange start- och slutdatum i fälten Datumintervall.

Så här jämför du två olika datumintervall:

Markera kryssrutan Jämför med och välj sedan Anpassad, Föregående period eller Föregående år. Ange det andra datumintervallet med hjälp av kontrollerna.

Klicka på Använd.