Velg og sammenlign datoperioder

Du kan finne datoperiodevelgeren øverst til høyre i alle rapporter, bortsett fra i sanntidsrapportene. Klikk på pilen ved siden av den nåværende datoperioden for å åpne kontrollene.

Velg ett av disse alternativene fra Datoperiode-menyen:

• Egendefinert: data for den egendefinerte datoperioden din (se veiledningen nedenfor)
  • I dag: data som er tilgjengelige for den gjeldende kalenderdatoen opptil tidspunktet for valget ditt
  • I går: data for den forrige kalenderdatoen
  • Forrige uke: data for perioden fra søndag til lørdag i den forrige kalenderuken
  • Forrige måned: data for perioden fra den første til den siste dagen i den forrige kalendermåneden
  • Siste sju dager
  • Siste 30 dager

Klikk på Bruk.

Egendefinert datoperiode

Du kan selv angi datoer ved å velge Egendefinert fra Datoperiode-menyen og følge veiledningen nedenfor.

Du kan velge en bestemt dato på to ulike måter:

• Dobbeltklikk på ønsket dato i kalenderen.
  • Oppgi én og samme dato i begge Datoperiode-feltene.

Du kan velge en bestemt uke på to ulike måter:

• Klikk på den første og den siste dagen i uken i kalenderen.
  • Skriv inn start- og sluttdatoen i Datoperiode-feltene.

Du kan velge en bestemt datoperiode på to ulike måter:

• Klikk på den ønskede startdatoen i kalenderen, og klikk deretter på sluttdatoen. De valgte dagene fremheves.
  • Skriv inn start- og sluttdatoen i Datoperiode-feltene.

Sånn sammenligner du to forskjellige datoperioder:

Merk av i Sammenlign med-avmerkingsboksen, og velg så Egendefinert, Forrige periode eller Forrige år. Angi den andre datoperioden via kontrollene.

Klikk på Bruk.