Ajanjaksojen valitseminen ja vertaileminen

Reaaliaikaisia raportteja lukuun ottamatta jokaisen raportin oikeassa yläkulmassa on ajanjakson valitsin. Avaa valitsimet klikkaamalla nykyisen ajanjakson vieressä olevaa nuolta.

Valitse jokin seuraavista Ajanjakso‑valikon vaihtoehdoista:

• Yksilöity: oman ajanjakson tiedot. (Seuraa alla olevia ohjeita.)
  • Tänään: käytettävissä olevat tiedot kuluvasta kalenteripäivästä valinta-aikaan saakka.
  • Eilen: edellisen kalenteripäivän tiedot.
  • Viime viikko: edellisen kalenteriviikon tiedot sunnuntaista lauantaihin.
  • Edellinen kuukausi: edellisen kalenterikuukauden tiedot kuukauden ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään.
  • 7 viime päivää
  • 30 viime päivää

Klikkaa Käytä.

Oma ajanjakso

Määritä omat päivämäärät valitsemalla Ajanjakso-valikosta Yksilöity ja noudattamalla alla olevia ohjeita.

Yhden päivämäärän valitseminen:

• Klikkaa kalenterissa kahdesti mitä tahansa päivämäärää TAI
  • Lisää Ajanjakso‑kenttiin sama päivämäärä.

Tietyn viikon valitseminen:

• Klikkaa kalenterissa viikon ensimmäistä ja viimeistä päivää TAI
  • Lisää aloitus‑ ja päättymispäivät Ajanjakso‑kenttiin.

Ajanjakson valitseminen:

• Klikkaa kalenterissa ensin aloituspäivää ja sitten lopetuspäivää. Valitut päivät näkyvät korostettuina TAI
  • Lisää aloitus‑ ja päättymispäivät Ajanjakso‑kenttiin.

Kahden eri ajanjakson vertailu:

Valitse Vertaa‑valintaruutu ja valitse sitten Yksilöity, Edellinen jakso tai Edellinen vuosi. Valitse toinen ajanjakso valitsimilla.

Klikkaa Käytä.