Vælg og sammenlign datointervaller

Vælgeren for datointerval findes øverst til højre i alle rapporterne, med undtagelse af realtidsrapporterne. Klik på pilen ud for det eksisterende datointerval for at åbne kontrolelementerne.

Vælg en af følgende muligheder i menuen Datointerval:

• Tilpasset: Data for dit tilpassede datointerval. (Se vejledningen nedenfor).
  • I dag: Data tilgængelige for den aktuelle kalenderdato og til tidspunktet for dit valg.
  • I går: Data for den forrige kalenderdato.
  • Sidste uge: Data for søndag til søndag i den forrige kalenderuge.
  • Sidste måned: Data for den første til den sidste dag i den forrige kalendermåned.
  • De seneste 7 dage
  • De seneste 30 dage

Klik på Anvend.

Tilpasset datointerval

Du kan angive dine egne datoer ved at vælge Tilpasset i menuen Datointerval og følge vejledningen herunder.

Sådan vælger du en enkelt dato:

• Klik to gange på en hvilken som helst dato på kalenderen ELLER
  • Angiv den samme dato i begge felter for Datointerval.

Sådan vælger du en bestemt uge:

• Klik på den første og den sidste dag i ugen i kalenderen ELLER
  • Angiv start- og slutdatoerne i felterne for Datointerval.

Sådan vælger du et datointerval:

• Klik på den ønskede startdato i kalenderen efterfulgt af den ønskede slutdato. De valgte dage fremhæves. ELLER
  • Angiv start- og slutdatoerne i felterne for Datointerval.

Sådan sammenligner du to forskellige datointervaller:

Marker afkrydsningsfeltet Sammenlign med og vælg derefter Tilpasset, Forrige periode eller Forrige år. Bug kontrolelementerne til at angive det andet datointerval.

Klik på Anvend.