Tilføj en ny visning

Opret en ny visning for en eksisterende ejendom på din konto.
Du kan føje op til 25 visninger til en ejendom. Kontakt teknisk support, hvis du vil hæve denne grænse.

Du skal have rollen Redaktør for at kunne tilføje visninger. Sådan opretter du en visning:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den konto og ejendom, hvor du vil tilføje visningen.
  3. Klik på menuen i kolonnen VISNING, og klik derefter på +Opret visning.
  4. Vælg enten Website eller Mobilapp. Hvad er forskellen?
  5. Angiv et Navn.
    Brug et let genkendeligt og beskrivende navn, så du nemt kan huske, hvilke data der er i denne visning, når du ser navnet på en liste.
  6. Vælg tidszone til rapportering.
    Hvis din Analytics-konto er linket til en Google Ads-konto, indstilles din tidszone automatisk til din Google Ads-indstilling, og du ser derfor ikke denne mulighed. Få flere oplysninger om, hvordan indstillingen for rapporteringstidszone fungerer.
    • Tidszoneindstillingen har kun betydning for, hvordan data vises i dine rapporter – ikke for, hvordan der indsamles data. Hvis du f.eks. vælger USA, Pacific Time, beregnes starten og slutningen af hver dag baseret på Pacific Time, uanset om sessionerne stammer fra New York, London eller Moskva.
    • Det påvirker kun data fremover og ikke tidligere data, når du ændrer tidszonen. Du kan opleve et fladt punkt eller en stigning i dine rapportdata, hvis du opdaterer din tidsindstilling, efter at du allerede har brugt denne ejendom. Dine rapporter kan også henvise til den gamle tidszone i en kort periode, efter at du har opdateret indstillingen.
  7. (Kun for ejendomme, hvor User-ID er aktiveret) Sæt til/fra-knappen til TIL, hvis du vil oprette en User-ID-visning. Lad til/fra-knappen være på FRA, hvis du vil oprette en rapporteringsvisning.
  8. Klik på Opret visning.

Når du har oprettet en visning, kan du vende tilbage til administratorsiden og redigere visningsindstillingerne.

Hvis din Analytics-konto er linket til en Google Ads-konto, importeres dataene fra Google Ads-kontoen automatisk til alle de nye visninger, der oprettes på den pågældende konto. Få flere oplysninger om linkning af din Analytics-konto til Google Ads.