Kontoinnstillinger

Kontonavn og innstillinger for datadeling

Du må ha redigeringstillatelse for å kunne redigere kontonavnet og innstillingene for datadeling.

Ved hjelp av datadelingsinnstillingene for Google Analytics kan du dele kontodataene dine med andre produkter og tjenester. Finn ut mer om datadeling.

Slik endrer du kontonavnet og innstillingene for datadeling:

• Klikk på Administrator øverst på en Analytics-side.
  • Bruk Konto-menyen for å velge ønsket konto.
  • Klikk på Kontoinnstillinger.
  • Skriv inn et nytt navn, og velg eller fjern avmerkingen for de relevante alternativene for datadeling.
  • Klikk på Bruk.