I denne artikkelen finner du informasjon om Universal Analytics. Hvis du bruker den neste generasjonen av Google Analytics, finner du mer informasjon i delen Google Analytics 4-områder i brukerstøtten.

Kontoinnstillinger

Sånn kan du oppdatere kontonavn og innstillinger for datadeling
Du må ha redigeringstilgang for å kunne endre egendefinerte dimensjoner og beregninger.

Med innstillingene for datadeling i Analytics kan du dele kontodataene dine med andre produkter og tjenester. Finn ut mer om datadeling.

Slik endrer du kontonavnet og innstillingene for datadeling:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator.
  3. Bruk menyen i KONTO-kolonnen til å velge kontoen der du vil oppdatere innstillingene.
    Hvis du har mange kontoer, kan du finne den rette kontoen via søkefeltet.
  4. Klikk på Kontoinnstillinger i KONTO-kolonnen.
  5. Skriv inn et nytt navn, og velg eller fjern avmerkingen for de relevante alternativene for datadeling.
  6. Klikk på Lagre.
Hvis du ser en Handling påkrevd-merknad under Kontoinnstillinger og du selv ikke er administrator for Analytics-kontoen din, må du kontakte administratoren, så hen kan gjøre det som kreves.