I denne artikkelen finner du informasjon om Universal Analytics. Hvis du bruker den neste generasjonen av Google Analytics, finner du mer informasjon i delen Google Analytics 4-områder i brukerstøtten.

Slett Analytics-kontoer

Viktig: Kontoen din – og alle områdene og rapporteringsvisningene i den – blir slettet for godt innen 35 dager (månedlige sikkerhetskopier av data slettes etter 84 dager). Når slettingen er gjennomført, er kontoen borte for godt, og vi kan ikke gjenopprette gamle data eller rapportene dine.

Du må ha redigeringstilgang for å kunne flytte kontoer til papirkurven. Når en konto blir flyttet til papirkurven, blir også alle underliggende områder og rapporteringsvisninger flyttet til papirkurven. Slik flytter du en Analytics-konto til papirkurven:

1. Fjern Analytics-sporingskoden fra appen din eller alle nettsidene dine.
  2. Logg på Google Analytics..
  3. Klikk på Administrator.
  4. I KONTO-kolonnen bruker du menyen for å velge kontoen du ønsker å slette.
  5. Klikk på Kontoinnstillinger i KONTO-kolonnen.
  6. Klikk på Flytt til papirkurven.

Alle som har administratortilgang til kontoen, får deretter en e-post med informasjon om at kontoen er merket for sletting.