Analytics-tilin poistaminen

Tärkeää: Tilisi ja kaikki tilillä olevat sivustot ja näkymät poistetaan pysyvästi 35 päivän kuluessa (kuukausittaiset tietojen varmuuskopiot poistetaan 84 päivän kuluttua). Kun sivusto on poistettu, sen historiatietoja ei enää voi hakea eikä raportteja saa takaisin.

Tilin siirtäminen roskakoriin vaatii muokkausoikeuden. Tilin siirtäminen roskakoriin siirtää myös kaikki sivustot ja näkymät roskakoriin. Analytics-tilin siirtäminen roskakoriin:

1. Poista Analytics-seurantakoodi kaikilta verkkosivuiltasi tai sovelluksestasi.
  2. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  3. Valitse Järjestelmänvalvoja.
  4. Valitse TILI-sarakkeen valikosta tili, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse TILI-sarakkeesta Tilin asetukset.
  6. Valitse Siirrä roskakoriin.

Kaikki, joilla on tilin Käyttäjien hallinta ‑käyttöoikeudet, saavat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että tili on merkitty poistettavaksi.