Gå till ditt Analytics-konto

Logga in på Analytics via google.com/analytics eller från ditt Google Ads-konto.

Det finns två metoder att logga in på Analytics: via ett fristående konto på http://www.google.com/analytics eller via ett länkat Google Ads-konto.

• Du kan logga in på ditt Analytics-konto på http://www.google.com/analytics. Klicka på Logga in (högst upp till höger) och välj Analytics. Om du redan är inloggad på Google (om du till exempel är inloggad på ditt Gmail-konto) kommer du direkt till Analytics-gränssnittet. I annat fall uppmanas du att ange ditt Google-konto (till exempel Gmail-kontot) och lösenord. Efter att du har loggat in på Analytics kan du öppna kontosökningen överst på alla Analytics-sidor om för att se de konton, egendomar och vyer som du har åtkomst till.
  • Om du har länkat Analytics till ett Google Ads-konto kan du när som helst komma åt dina Analytics-vyer och rapporter genom att klicka på Verktyg > Mätning i ditt Google Ads-konto. Välj Analytics i menyn på fliken.

Om du inte kan logga in på ditt konto kan du prova det här felsökningsverktyget.