Tilgang til Analytics

Få tilgang til Analytics via google.no/analytics eller fra Google Ads-kontoen din.

Du får tilgang til Analytics på to forskjellige måter – enten gjennom en frittstående konto på http://www.google.com/analytics eller gjennom den tilknyttede Google Ads-kontoen din.

• Du kan logge på Analytics-kontoen din ved å gå til http://www.google.com/analytics. Klikk på Logg på (øverst til høyre) og velg Analytics. Hvis du allerede er logget på Google (f.eks. hvis du er logget på Gmail-kontoen din), kommer du direkte til brukergrensesnittet for Analytics. Hvis ikke blir du bedt om å skrive inn Google-kontoen din (f.eks. Gmail-kontoen) og passordet. Når du har logget på Analytics, kan du åpne kontosøket øverst på en hvilken som helst Analytics-side for å se hvilke kontoer, områder og rapporteringsvisninger du har tilgang til.
  • Hvis du har knyttet Analytics til en Google Ads-konto, kan du når som helst få tilgang til Analytics-datautvalgene og -rapportene dine ved å klikke på Verktøy > Måling i Google Ads-kontoen din. Velg Analytics i menyen på fanen.

Hvis du ikke klarer å logge på kontoen din, kan du prøve dette feilsøkingsprogrammet.