Analyticsiin kirjautuminen

Voit käyttää Analyticsia osoitteessa google.fi/analytics tai Google Ads-tilin kautta.

Analyticsiin voi kirjautua itsenäisen tilin kautta osoitteessa http://www.google.fi/analytics tai linkitetyn Google Ads ‑tilin kautta.

• Voit kirjautua Analytics-tilillesi osoitteessa http://www.google.fi/analytics. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja valitse Analytics. Jos olet jo kirjautunut Googleen (esimerkiksi Gmail-tilillesi), siirryt suoraan Analyticsin käyttöliittymään. Muussa tapauksessa sinua pyydetään kirjoittamaan Google-tilisi (Gmail-tilisi) ja salasana. Kun olet kirjautunut Analyticsiin, voit avata minkä tahansa Analytics-sivun yläreunasta tilihaun nähdäksesi tilit, verkko-omaisuudet ja näkymät, joihin sinulla on käyttöoikeus.
  • Jos olet linkittänyt Analyticsin Google Ads ‑tilille, voit käyttää Analytics-näkymiä ja ‑raportteja milloin tahansa valitsemalla Google Ads ‑tililtäsi Työkalut > Mittaus. Valitse sitten välilehdellä olevasta valikosta Analytics.

Jos et pääse kirjautumaan tilillesi, kokeile vianetsintäominaisuutta.