Få adgang til din Analytics-konto

Få adgang til Analytics via google.com/analytics eller via din Google Ads-konto.

Du kan få adgang til Analytics på to måder – enten via en selvstændig konto på http://www.google.com/analytics eller via din tilknyttede Google Ads-konto.

• Du kan logge ind på din Analytics-konto på http://www.google.com/analytics. Klik på Log ind (øverst til højre), og vælg Analytics. Hvis du allerede er logget ind på Google (f.eks. på din Gmail-konto), videresendes du direkte til Analytics-brugerfladen. Hvis ikke du er logget ind, bliver du bedt om at angive din Google-konto (f.eks. din Gmail-konto) og din adgangskode. Når du er logget ind på Analytics, kan du åbne kontosøgning øverst på alle sider i Analytics for at se de konti, ejendomme og visninger, du har adgang til.
  • Hvis du har linket Analytics til en Google Ads-konto, kan du til enhver tid få adgang til dine Analytics-visninger og -rapporter ved at klikke på Værktøjer > Måling på din Google Ads-konto. Vælg Analytics i menuen på fanen.

Hvis du ikke kan logge ind på din konto, kan du prøve denne fejlfinding.