Accedir al compte d'Analytics

Accediu a Analytics des de google.com/analytics o des del compte de Google Ads

Hi ha dues maneres d'accedir a Analytics: des d'un compte independent, a l'adreça http://www.google.com/analytics, o bé a través del compte de Google Ads enllaçat.

• Podeu iniciar la sessió al compte d'Analytics des de http://www.google.com/analytics. Feu clic a Inicia la sessió (a la part superior dreta) i seleccioneu Analytics. Si ja heu iniciat la sessió a Google (p. ex., al vostre compte de Gmail), se us dirigirà directament a la interfície d'usuari d'Analytics. En cas contrari, se us demanarà que introduïu el compte de Google (p. ex., el de Gmail) i la contrasenya. Un cop hàgiu iniciat la sessió a Analytics, podeu obrir la funció de cerca al compte que hi ha a la part superior de qualsevol pàgina d'Analytics per veure els comptes, les propietats i les visualitzacions a què teniu accés.
  • Si heu enllaçat Analytics amb un compte de Google Ads, podeu accedir als vostres informes i visualitzacions d'Analytics en qualsevol moment fent clic a Eines > Mesurament al vostre compte de Google Ads. Utilitzeu el menú de la pestanya per seleccionar Analytics.

Si no podeu iniciar la sessió al compte, proveu aquesta eina de resolució de problemes.